واقعا مردم فلسطين با اين رژيم چه بايد مي‌كردند؟ 

اسراييل همين است

احمد مازني

حمله به بيمارستان المعمداني و قتل‌عام صدها نفر در حالي رخ داد كه رژيم صهيونيستي اين مكان را امن اعلام كرده بود. بنابراين افراد مستقر در بيمارستان علاوه بر بيماران، همراهان بيمار و كادر درمان، ساير اقشار مردم نيز بودند كه اين بيمارستان را محلي امن دانسته‌ و در تله شيطنت و تزوير رژيم خون‌آشام قرار گرفتند و در آتش بمب‌هاي اسراييل سوختند. رژيم صهيونيستي قبل از حمله به بيمارستان المعمداني اعلام كرده بود كه مردم غزه از پناهگاه‌ها خارج شوند و به اين بيمارستان بروند و در پي آن بيمارستان را بمباران كرد.  اسراييل همين است. حدود ۷۵ سال است كه با مردم فلسطين چنين مي‌كند. لازم نيست حتما فلسطيني باشي يا ساكن غزه تا بداني كه اين رژيم خون‌آشام است. كافي است خارج از پروپاگانداي رسانه‌اي حاميان اسراييل اخبار اين سرزمين را از ۱۹۴۸ تاكنون مرور كني تا چهره كريه اسراييل را مشاهده كني. اين رژيم با تزوير تاسيس شد و با زور و قلدري ادامه يافت و البته براي ارايه تصويري زيبا از خود و تصويري تروريستي از مردم فلسطين زبان و قلم بسياري را به خدمت گرفت. روزي كه حماس اقدام به عمليات توفان الاقصي كرد از قضا از قتل، هتك و تحقير شهرك‌نشينان مسلح و كينه‌توز نسبت به مردم اين منطقه به تنگ آمده بود. مردمي كه صاحب خانه هستند و ۷۵ سال از اشغال خانه و كاشانه‌شان مي‌گذرد توسط يهوديان افراطي كه از ساير نقاط دنيا به اين سرزمين كوچ داده شدند مورد توهين و تحقير قرار مي‌گيرند، زمين‌هاي كشاورزي‌شان به زور تصرف مي‌شود و پاسخ اعتراض‌شان با گلوله داده مي‌شود چه بايد مي‌كردند؟ عمليات توفان الاقصي پاسخي به اين همه جنايت و در حقيقت دفاع مقدس بود. اما رژيم صهيونيستي در پاسخ به اين عمليات دفاعي و هوشمندانه كه هدف آن مراكز نظامي و منجر به قتل و اسارت جمعي از نظاميان اسراييلي شد دچار جنون شده و مدام به مناطق مسكوني حمله مي‌كند و كودكان و زنان و دختران و سالمندان را مي‌كشد و اكنون بمب‌هايش را بر سر بيماران و مردم مستقر در بيمارستان فرو مي‌ريزد.

واقعا مردم فلسطين با اين رژيم چه بايد مي‌كردند؟  تاريخ فلسطين حاكي از اين است كه اسراييل فقط زبان زور را مي‌فهمد، چراكه از كمپ ديويد تا اسلو و عادي‌سازي‌هاي چند سال اخير جز تحقير مسلمانان و اعراب و وقاحت بيشتر صهيونيست‌ها ثمره ديگري نداشت. نگاهي به دولت خودگردان بكنيد؛ نگاهي به غزه بكنيد؛ نگاهي به كشورهاي اطراف اسراييل بكنيد و حتي نگاهي به ماجراجويي‌هاي اين رژيم در كشورمان ايران عزيز بكنيد؛ اساسا صهيونيست‌ها براي ديگران حقي قائل نيستند و ديگران را انسان نمي‌دانند كه قائل به مذاكره برابر با آنها باشند! آنها خود را قوم برگزيده مي‌دانند كه كمترين توقع‌شان حكومت بر منطقه‌اي از نيل تا فرات است. آنچه از پيمان صلح اسلو نصيب فلسطين شد، حكومت خودگرداني است كه بدون اجازه تل‌آويو آب نمي‌تواند بنوشد! هدف اين رژيم و حاميان غربي‌اش از مذاكرات عادي‌سازي روابط با كشورهاي عربي نيز تحكيم پايه‌هاي اين رژيم است نه تحكيم صلح و امنيت در منطقه. اكنون نيز آقاي بايدن براي نجات اين رژيم نه تنها چشم بر جنايات جنگي و نسل‌كشي آن مي‌بندد، بلكه از اسراييل حمايت كرده و مردم بي‌دفاع غزه را محكوم مي‌كند. اين است پشت نقاب صلح‌طلبانه اسراييل و امريكا براي منطقه و مردم مظلوم فلسطين.  از كمپ ديويد، اسلو و پيمان ابراهيم كاري ساخته نيست. تعريف درست از اسراييل همان است كه امام خميني (ره) فرمودند: «غده سرطاني» و غده سرطاني را بايد از بدن خارج كرد.
اعتماد

مطالب مرتبط

انجمن‌ها با ابراز تأسف و محکو‌م‌کردن تجاوزگران،

زنده‌باد به خودمان! رفتاری که این روزهای بعد از حملات به تهران و شهرهای دیگرمان داشتیم، واقعا بهتر و منطقی‌تر از آنی بود که انتظار داشتیم. رفتاری خردمندانه و مدنی و... . رفتاری صمیمی همراه با مهر و صبوری. زنان و مردان از کوچک و بزرگ، در گرو‌ه‌های مجازی درخشیدند و روحیه پرستاری و محبت خود را در مقابل بلای جنگ و تخریب و خون‌ریزی به همه سرایت دادند.

ثبيت و افزايش اين سرمايه ايجاد شده در گروی تغيير رفتار عمومي حاكميت است

اكنون ما در اين مقطع نيازمند افزايش سريع و جدي قدرت ملي خود هستيم كه بسيار فراتر از بحث جنگ‌افزار و توان نظامي است. مجموعه حاكميت بايد با درايت و تدبيري سريع، رويكردي متفاوت نسبت به جامعه را در پيش بگيرد و از اين مسير امتياز تقويت قدرت ملي را براي مقاطع و مخاطرات احتمالي دريافت كند. خلاصه اينكه ما در اين جنگ هم به واسطه فعاليت‌هاي گسترده خيانتكارانه زنگ خطر ادامه رويكرد عمومي فعلي را شنيديم و هم با رفتار متين عامه مردم پيام ضرورت اعتماد و اطمينان به اين جامعه را دريافت کردیم.

شرایط خطیر، نیازمند تصمیم‌های بزرگ است

شرایط خطیر، نیازمند تصمیم‌های بزرگ است و تصمیم‌های بزرگ نیز نیازمند تغییر پارادایم‌ها و نگرش‌ها. با اعلام آتش‌بس و خاتمه موقت د‌رگیری‌ها، لازم است حرکت در مسیر تغییر نگرش و گفتمان، چه در داخل و در نسبت با افراد و جریان‌های وطن‌دوست و چه در خارج و در نسبت با کشورها و نهادهای بین‌المللی معقول و صلح‌طلب آغاز شود.

مطالب پربازدید

مقاله