روزنامه وال استریت ژورنال.

دولت ترامپ به‌دنبال لغو تابعیت و اخراج ایلهان عمر است

دولت ایالات متحده در حال تحقیق در مورد ایلهان عمر، نماینده دموکرات کنگره و منتقد سرسخت رئیس‌جمهور آمریکا برای لغو تابعیت
و در نهایت اخراج او از این کشور است.
هم‌میهن را در فضای مجازی دنبال کنید:

مطالب مرتبط

احمد بان، نویسندهٔ مصری:مترجم علی سرداری

به هر گروهی — از سلفی‌ها گرفته تا اخوان‌المسلمین و جهادی‌ها — نگاه کنید، خواهید دید این مسائل، هستهٔ اصلی ایدئولوژی، پروژه و سازمان آن‌ها را تشکیل می‌دهد. با برچیدن این اصول، آن‌ها چیزی برای نگه داشتن یا بسیج اعضای خود ندارند.
بدون شک، ما با معضلی مرتبط با نوشته‌های انباشته‌شده روبه‌رو هستیم که عمدتاً توسط اخوان‌المسلمین تولید شده‌اند؛ به‌ویژه آن‌هایی که ما را با توهم تعلق به یک ایدئولوژی — به‌جای یک سازمان — فریب دادند. با این حال، اخوان‌المسلمین به‌طور خاص، یک سازمان است، نه یک ایدئولوژی؛ و ورود تفکر انتقادی و خرد به صفوف آنان تنها به تکه‌تکه شدن و پراکندگی آن‌ها منجر شده است.