هجوم نیروهای امنیتی به روزنامه های شرق، بهار ، اعتماد ، آرمان و هفته نامه آسمان

نیروهای امنیتی با هجوم به روزنامه های شرق، بهار و اعتماد، آرمان و هفته نامه آسمان به فیلمبرداری از اعضای این روزنامه پرداخته و کارت های بعضی از روزنامه نگاران را گرفته اند.

بنا برگزارش های تایید نشده نیروهای امنیتی حکم بازداشت چند تن از روزنامه نگاران را در اختیار دارند.

دیشب نیز میلاد فدایی اصل دبیر سرویس خبرگزاری ایلنا به همراه سلیمان محمدی دبیر سرویس حوادث  روزنامه بهار نیز بازداشت شدند.

سلیمان محمدی پیش از روزنامه بهار با روزنامه‌های شرق، اعتماد، بهار، فرهیختگان، همشهری، دنیای اقتصاد امارات و فرهنگ آشتی همکاری داشته است.

میلاد فدایی اصل روز ۱۱ آذر ماه سال ۸۸ نیز در منزلش بازداشت و از سوی شعبه‌ ۲۸ دادگاه انقلاب به یک سال حبس تعزیری محکوم شده بود. وی در خرداد ماه سال ۸۹ از زندان آزاد شده بود.

تا لحظه تنظیم این خبر بر اساس اخبار تائید نشده  ساسان آقایی، نسرین تخیری، جواد دلیری، پژمان موسوی، احسان مازندرانی، مطهره شفیعی، پوریا عالمی، نزهت امیرآبادیان و صدرا محقق ، صبا آذرپیک، اکبر منتجبی ، امیلی امرایی، نرگس جودکی توسط ماموران اطلاعات بازداشت و هر لحظه امکان افزوده شدن بر تعداد روزنامه نگارن بازداشتی وجود دارد.

در صورت دریافت اطلاعات جدید این خبر تکمیل می شود.

 

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است