هاشمی نقل قول ها در مورد منتفی شدن کاندیداتوری خود و خاتمی را تکذیب کرد

سایت بازتاب که نزدیک به هاشمی رفسنجانی است در خبری اعلام کرده :«پیرو اظهارنظرهای مکرر برخی چهره های سیاسی و نقل قول از آیت اله هاشمی رفسنجانی درباره منتفی شدن کاندیداتوری ایشان و همچنین رد کردن کاندیداتوری سیمحمد خاتمی یک منبع نزدیک به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام این نقل قول ها را بی اساس توصیف کرد.»

به گزارش بازتاب، در هفته های اخیر برخی از افراد مرتبط با مجمع تشخیص مصلحت نظام که به عضویت در ستاد انتخاباتی کاندیداهای درجه دوم اصلاح طلب ومستقل درآمده اند سعی دارند با نقل قول های مکرر از هاشمی رفسنجانی درباره منتفی بودن کاندیداتوری ایشان و همچنین رد کردن کاندیداتوری سید محمد خاتمی، به تقویت موضع کاندیداهای درجه دوم و سوم با هزینه کردن از رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بپردازند.

این سایت خبری در ادامه آورده است:« این در حالی است که  هاشمی پیش از این در اظهاراتی صریح ، کاندیداتوری خود را موکول به شرایط واجب عینی کرده است و سید محمد خاتمی را نیز رییس جمهوری مطلوب برای کشور دانسته و در عین حال تصمیم گیری قطعی برای انتخابات را به اردیبهشت ماه محول کرده است. در این شرایط نسبت دادن اظهار نظرهای دیگر به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برای گرم کردن بازار کاندیداهای درجه دوم و سوم اقدامی صادقانه به شمار نمی رود. یک منبع نزدیک به هاشمی نیز در گفتگو با بازتاب اینگونه اقدامات را تلاش برای تثبیت کاندیداهای دانست که این افراد در ستاد آنها فعالیت می کنند و اینگونه اظهارات را بی اساس توصیف کرد.»

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله