پیام برنده جایزه نوبل صلح درباره نیکا شاکرمی

نرگس محمدی: نیکای شجاع قامت تو تجسم اقتدار معترض است

ملی مذهبی _ «نرگس محمدی»، برنده جایزه صلح نوبل و زندانی سیاسی، در واکنش‌ به انتشار گزارش جدید درباره قتل نیکا، در مطلبی نوشته: «نیکای شجاع قامت تو تجسم اقتدار معترض است و جنایت متعرضان، نشان ذلت حکومت است

خانم محمدی در این متن که در صفحه رسمی اینستاگرام او در روز دوازدهم اردیبهشت، منتشر شده، نوشت: «جمهوری اسلامی چه رسوا حکومتی است که زنان را به بهانه موهایشان بازداشت، زندانی و سرکوب می کند و به همان زن تعرض جنسی می‌کند.»

این زندانی سیاسی در دلنوشته خود خطاب به نیکا شاکرمی، نوجوان کشته شده در اعتراضات نوشته: «هربار لحظه‌هایی را که در دست متوحشان بدنام تاریخ از سر گذراندی، در ذهنم تصویر می کنم از یک سو شهامت و باورت به آزادی و اراده ات برای مبارزه تا پای جانت را غبطه می خورم و سرشار از شور مبارزه و مقاومت می شوم و از سوی دیگر از شدت رذالت، شقاوت و شرارت حکومتی که برای حفظ قدرت دست به هر جنایتی میزند ، اندوه و خشمی عمیق بر جانم چنبره میزند.»

خانم محمدی با اشاره به تلاش حکومت برای «دروغ و فریبکاری» درباره قتل نیکا نوشت: «گرچه حکومت دینی استبدادی در تلاش است تا با دستان خون آلودش بر چهره زیبای حقیقت و عدالت خاک دروغ و فریبکاری بپاشد اما حقیقت همان چهره بی گناه تو، مهسا، سارینا و آرمیتا هاست که در تاریخ باشکوه مبارزات آزادیخواهانه این سرزمین خواهد درخشید و عدالت همان جریان قدرتمند دادخواهی مردم ایران در طلوع رهایی است.»

جزییات گزارش تکان‌دهنده سرویس جهانی «بی‌بی‌سی» از آخرین ساعات زندگی «نیکا شاکرمی»، نوجوان ۱۶ ساله‌ای که در اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» جان سپرد، با واکنش‌های زیادی روبه‌رو شده است. 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله