نماینده زابل:

سیستان و بلوچستان زیر طوفان‌های شن دفن می شود

نماینده  زابل در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود طوفان‌هایی که در منطقه سیستان رخ می‌دهد این منطقه در حال مدفون شدن در زیر شن‌های روان است.

به گزارش ایسنا سید باقرحسینی در جمع مدیران در فرمانداری زابل اظهار کرد: سیستان همیشه عزت‌مند بوده است و اگر خشکی دریاچه هامون نبود ما به هیچ کس احتیاج نداشتیم.

حسینی با بیان اینکه هیچ کس منکر خدمات ارزنده دولت در منطقه سیستان نیست، افزود: در رابطه با اشتغال، در منطقه کاری انجام نشده و خواسته اصلی مردم توجه ویژه در بحث اشتغال به این منطقه است.

وی خاطرنشان کرد: عموم مردم خواستار تسریع در مهار شن‌های روان، رایگان شدن تعرفه آب و برق برای سه سال، اختصاص سهمیه رایگان آرد به روستاییان، مبارزه با قاچاق سوخت، اختصاص حق ریزگردها برای کارکنان دولت و بخشودگی بدون قید و شرط مالیات برای کسبه هستند.

نماینده  زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مردم در منطقه سیستان با یارانه زندگی می‌کنند، افزود: تنها راه برون رفت سیستان از این معضل تسریع در نهایی شدن منطقه آزاد است.

نماینده  زابل در ادامه تاکید کرد: فقر و بیکاری و به دنبال آن مهاجرت در منطقه سیستان بیداد می‌کند.

حسینی گفت: شغل ۸۰ درصد مردم سیستان وابسته به هامون بوده که در حال حاضر بیکار شدند، باید اقداماتی انجام شود که از مهاجرت مردم جلوگیری شود.

نماینده سیستان در مجلس شورای اسلامی به مشکل ریزگردها در سیستان اشاره کرد و گفت: تنها راه حل این بحران بزرگ پیگیری حقابه تالاب هامون از افغانستان است، چراکه تا زمانی که آب وارد هامون نشود ریزگردها نیز مهمان ریه‌های مردم خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان به دلیل طوفان شن رتبه اول بیماری‌های تنفسی را دارد، تصریح کرد: در چنین شرایطی مسئولان اعلام تعطیلی نمی‌کنند، با توجه به وجود این مشکلات ما خواستار اقدام جدی دولت در این زمینه هستیم.

وی افزود: سرمایه‌گذاری در بخش‌های قالیبافی و فرش به جای دامداری و کشاورزی با توجه به کمبود آب و خشکسالی‌های اخیر منطقه سیستان از لحاظ اقتصادی سبب ایجاد اشتغال، کاهش بیکاری و افزایش درآمد می‌شود.

وی در پایان خواستار تصویب منطقه آزاد در شورای عالی امنیت ملی شد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله