بازنشر پستی جنجالی که نتانیاهو در آن حرامزاده خطاب می شود

حمله ترامپ به نتانیاهو با یک پست جنجالی؛ سیاه‌دلی که می‌خواهد آمریکا را به جنگ با ایران بکشاند

ملی مذهبی _  دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا روز چهارشنبه هشتم ژانویه (۱۹ دی) ویدئویی را در پلتفرم «تروث سوشال» خود به اشتراک گذاشت که در آن، جفری ساکس، استاد دانشگاه کلمبیا،از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به‌خاطر تلاش‌های «وسواس‌گونه‌اش» برای سوق دادن آمریکا برای ورود به جنگ با ایران انتقاد می‌کند.
این ویدئو که گزیده‌ای از سخنرانی آقای ساکس است، سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا را مورد انتقاد قرار می‌دهد و انگیزه‌های حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ را بررسی می‌کند.

به گزارش یورونیوز، این در حالی است که آقای ترامپ پیش از به اشتراک گذاری سخنرانی این استاد دانشگاه، روز سه‌شنبه ۷ ژانویه (۱۸ دی) در پاسخ به سؤال یک خبرنگار درباره احتمال اقدام پیش‌دستانه نظامی علیه تاسیسات اتمی ایران اظهار داشت که به هیچ سؤالی درباره استراتژی‌ها و تاکتیک‌های نظامی آمریکا پاسخ نخواهد داد. رئیس جمهور منتخب آمریکا گفت: «من درباره آن صحبت نمی‌کنم، این یک استراتژی نظامی است.»

ویدئویی که ترامپ به اشتراک گذاشت

ساکس مدعی است که دلیل اصرارهای نخست‌وزیر اسرائیل برای ورود آمریکا به جنگ ناشی از راهبرد دیرینه آقای نتانیاهو برای از بین بردن رژیم‌های حامی گروه‌هایی مانند حماس و حزب‌الله است.

ساکس در این ویدئو در مورد حمله آمریکا به عراق می‌گوید: «آن جنگ از کجا آمد؟ می‌دانید جریان چیست؟ خیلی تعجب‌آور است. این جنگ در واقع از نتانیاهو نشأت گرفت.»

وی در ادامه می‌گوید که «نتانیاهو از سال ۱۹۹۵ به بعد این نظریه را داشت که تنها راهی که می‌توانیم از شر حماس و حزب‌الله خلاص شویم، سرنگونی دولت‌هایی است که از این گروه‌ها حمایت می‌کنند؛ یعنی عراق، سوریه و ایران. و او همچنان بی‌وقفه در تلاش است تا ما را به جنگ با ایران، شده همین امروز یا در همین هفته، وادار کند.»

استاد دانشگاه کلمبیا در ادامه گفت: «متاسفم که این را به زبان می‌آورم، اما او [نتانیاهو] فردی عمیقا حرامزاده و سیاه دل است.»

ساکس افزود: «او ما را وارد جنگ‌های بی‌پایانی کرده است و به دلیل نفوذی که در سیاست ایالات متحده دارد، او راه خود را در پیش گرفته است، حال آنکه [دلیل] آن جنگ کاملاً ساختگی بود.»

بسیاری مایلند بدانند که ترامپ به سمت مذاکره با ایران خواهد رفت یا با احیای راهبرد فشار حداکثری احتمال حمله نظامی به تهران افزایش خواهد یافت؟ برخی هم معتقدند که ممکن است ترکیبی از این اقدامات با یکدیگر صورت گیرند.
پیش‌تر وال‌استریت ژورنال در روز ۱۳ دسامبر (۲۳ آذر) گزارش داده بود که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا در حال بررسی گزینه‌هایی از جمله احتمال انجام حملات هوایی پیشگیرانه برای جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای است؛ اقدامی که در صورت تحقق عملا رویکرد سنتی مهار تهران با دیپلماسی و تحریم را در هم می‌شکند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله