تاجزاده پیش از این نیز  ۶ سال را انفرادی تحمل حبس کرده بود

انتقال مصطفی تاجزاده به سلول انفرادی؛ سعید مدنی و حسین رزاق به بندهای دیگر منتقل شدند

ملی مذهبی _ مصطفی تاجزاده، فعال سیاسی محبوس در زندان اوین، به صورت تنبیهی به سلول انفرادی منتقل شد. امکان برقراری تماس تلفنی از آقای تاجزاده و دو زندانی دیگر به نام های سعید مدنی و حسین رزاق، سلب شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، مصطفی تاجزاده، فعال سیاسی محبوس در زندان اوین، به سلول انفرادی منتقل شد.

فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر مصطفی تاجزاده با انتشار مطلبی در این رابطه اعلام کرد که آقای تاجزاده به دلیل اعلام موضع تحریم انتخابات مجلس و انتشار مصاحبه‌هایی از داخل زندان، به دستور نهادهای امنیتی و مقامات قضایی به سلول انفرادی منتقل شده است.

همزمان دو زندانی دیگر به نام های حسین رزاق و سعید مدنی به دلایل مشابه به سالن های دیگری از زندان منتقل شده اند.

به نوشته خانم محتشمی پور، به دنبال جابجایی های صورت گرفته، امکان برقراری تماس تلفنی از آقایان تاجزاده، رزاق و مدنی به صورت تنبیهی از آنها سلب شده است.

مصطفی تاجزاده، فعال سیاسی شناخته شده، روز هفدهم تیر ۱۴۰۱ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به بازداشتگاه اطلاعات سپاه، موسوم به بند دو-الف زندان اوین منتقل شد.

او پس از چند ماه بلاتکلیفی در زندان اوین، در مهرماه ۱۴۰۱ به اتهام اجتماع و تبانی بر علیه امنیت ملی، نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام، توسط شعبه پانزدهم دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به هشت سال حبس محکوم شده بود که پنج سال آن قابل اجرا است.

آقای تاجزاده پیش از این نیز بابت فعالیت های خود سابقه برخوردهای قضایی و تحمل حبس داشته است. تاجزاده پیش از این نیز دوره حبس نیز نزدیک به ۶ سال در سوئیت انفرادی تحمل حبس کرده است.

در خصوص سعید مدنی، جامعه شناس، نویسنده و حسین رزاق، فعال رسانه ای نیز گفتنی است، این افراد در خردادماه امسال در خصوص پرونده ای که در دوران حبس علیه آنها گشوده شد، مورد تفهیم اتهام قرار گرفتند.

آقای مدنی تاکنون پژوهش‌هایی در زمینه مسایل اجتماعی ایران از جمله فقر و نابرابری، اعتیاد، کودک آزاری، خشونت علیه زنان، تن فروشی، رفاه اجتماعی و امثال آن را در زمینه اجتماعی منتشر کرده است. وی در سال‌های ۱۳۷۳، ۱۳۷۹، ۱۳۸۰ و ۱۳۹۰ نیز سابقه بازداشت و محکومیت را داشته است.

همچنین در دیماه ۱۴۰۰، گذرنامه آقای مدنی در فرودگاه ضبط و از خروج وی از کشور جلوگیری شد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله