ملی مذهبی _ تمامی خردمندانی که علاقمند هستند در فرآیند توافق اجتماعی مشارکت نمایند بایستی در مذاکرات/گفتگوهای سازنده خود به چند پرنسیپ و اصل مدنی پایبند باشند. زیرا این اصول نه تنها در تسریع در رسیدن به فهم مشترک بین خردمندان کمک میکند، بلکه به پیشرفت پروژه اتحاد نیز یاری میرساند و کیفیت تدوین منشور اتحاد را نیز افزایش خواهد داد!
لذا در تدوین این ۹ اصل به عنوان مانیفست تحول خواهی و اصول مشترک برای اتحاد سعی بر این شده در تعیین معیارهای طراحی پروژه اتحاد از کلی گویی بپرهیزیم و در فرآیند توافق اجتماعی ، صرفاً بر روی شاخصهای کلیدی اتحاد برای ساختن ایرانفردا متمرکز شویم تا اصولی را طراحی کنیم که جامعیت و مانعیت را به همراه داشته باشد.
مجموعه رویاهای مشترک ، محتوای منشور اتحاد برای طراحی سیستم پویای هوشمند را تشکیل داده است! لذا سعی نمودیم هم عام الشمول باشد و هم مرضی الطرفین.
به تاریکی لعنت نفرستیم بلکه شمعی در تاریکی برافروزیم ،برای ورود اکثریت مردم به میدان مبارزه و ایجاد تحرک و جوشش در میان بخش خاکستری جامعه ، نیاز به شفافیت داریم تا از آینده برای عامه مردم رفع ابهام گردد ، متاسفانه نخبگان جامعه تا به امروز نتنها از آینده رفع ابهام ننمودند بلکه گاهاً نیز بر ابهامات آن می افزایند و این عمل امکان تصویر سازی از نوع حکومت در آینده را در میانه عامه مردم سلب نموده و باعث عدم شفافیت می گردد و همین عدم شفافیت و وجود ابهام از حضور گسترده مردم مخصوصاً بخش خاکستری در اعتراضات ممانعت به عمل می آورد و تا زمانی که نتوان بر این ابهامها فائق آمد بنظر نباید انتظاری از حضور گسترده عامه مردم داشت و تنها راه حضور و اتحاد مردم رفع ابهام از آینده و بیان اصول کلی و جامع از نظام آینده می باشد تا مردم با توجه به آن اصول بتوانند از بدیل تعریف شده تصویر روشن و ملموسی را در ذهن خویش نقشبندی کنند که در اینصورت جامعه از چهار چوب نظام آینده آگاه و در جهت تحقق آن متحد خواهند شد.
با روند فعلی سر انجام ، جمهوری اسلامی به دلیل نقش خود تخریبی از درون دچار فروپاشی خواهد مگر اینکه بخواهد در خود بر پایه ۹ اصل مطرح شده تغییر و تحولی ایجاد نماید ولی در هر صورت ما ایرانیان خود را باید برای بدترین شرایط آماده کنیم و تعلل در این زمینه راه را برای دخالت سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و قدرتهای خارجی و مزدوران داخلی فراهم میکند .
لذا از همین حال باید دانست هدف نهایی و غایی از ایجاد تحول و انجام تغییر چیست و منظور کدام است؟ و این تغییرات به چه سمتی باید باشد؟ و معیار برای طراحی آنها چیست؟
در هدفگذاری ( شکل ، نوع ، فرم حکمرانی ) اهمیت ندارد. آنچه که در کارآمدی حکمرانی حیاتی است ، «محتوای حکمرانی» میباشد که به فرم ، شکل ، نوع حکمرانی ، کاملاً رجحان دارد که سبب سعادت ملت ایران بشود.
لذا در هدفگذاری متعالی تدوین این منشور این نکته حائز اهمیت بوده است که نه تنها یک افق روشن را به روی ما بگشاید ، بلکه زمینه همکاری و اتحاد بین مردم را فراهم آورد!
هدف غایی باید مطالبات مشترک ایرانیان را پوشش دهد و منافع ملی را لحاظ نماید، و به مثابه یک چشمانداز قابل نمایش و تصویر سازی باشد ، زیرا معجزه شفافیت میتواند ایمان مردم برای عبور از بنبستها را بالا ببرد و پشتیبانی مردم را جذب کند!
به همین خاطر با تدوین این دو مقاله کوشیدیم تا کنه رویاهای مشترک و درخواستهایمان برای ایجاد تغییر را بطور دقیق بشکافیم و آگاهانه و با چشم باز با ایجاد یک گفتمان ملی برای اتحاد ملی به منظور اقدام ملی همراه شویم.
این همان برنامه عملی نجات ایران می باشد.
چنانکه نسبت به مقالات مورد اشاره ، نظر و پیشنهادی دارید به سایت یا کانال ملی مذهبی ارسال کنید