حمله روسیه به اوکراین چه مناسباتی را بر جهان حاکم خواهد کرد؟ چین چه می کند ؟اروپا چه خواهد کرد؟ و امریکا چه برنامه ای دارد؟.
در این فایل صوتی که چهارمین ان در این رابطه است به این نکات اشاره کرده ام که فتح بابی است برای توجه به این ماجرا . چرا که هنوز اول ماجرا ها است.تاچه در نظر افتد.
جوانه میزنم، به رویِ زخمِ بر تنم، فقط به حکمِ بودنم، که من زنم، زنم، زنم
چو همصدا شویم و پابهپایِ هم رویم و دست به دستِ هم دهیم و از ستم رها شویم
جهانِ دیگری، بسازیم از برابری، به همدلی و خواهری، جهانِ شاد و بهتری
نه سنگ و سارها، نه پایِ چوبِ دارها، نه گریههایِ بارها، نه ننگ و عارها
جهانِ دیگری، بسازیم از برابری، به همدلی و خواهری، جهانِ شاد و بهتری
جمهوری اوکراین در بعد از فروپاشی شوروی متولد شد.این جمهوری که دومین کشور اروپائی به لحاظ وسعت سرزمینی است. اقلیت قابل ملاحظه روسی دارد. زلنسکی با شعار صلح و مبارزه با فساد رئیس جمهور شد.اما چرا روند حوادث به سوی تجاوز روسیه رفت در این فایل به این موضوع می پردازیم. تا چه در نظر افتد.
اما این همه ماجرا نیست ریشه یابی هر واقعه ایی مسئله مهم در عدم تکرار ان است. در این مجموعه فایل های صوتی که در پی هم می اید. در فایل اول از زمینه هایی که باعث شد تا اوضاع به این مرحله برسد سخن می گویم. هیچ واقعه ای خود به خودی شکل نمی گیرد اما می تواند اشکال متفاوتی داشته باشد. تا چه در نظر افتد. به گمان خالی از نقص نیست. تا نظر شما چه باشد؟
۱۶ آذر تاریخی به درازی هفتاد سال مبارزه دانشجویان دارد. پیش کشیدن آن، خاطراتی را فرا میخواند که هرکدامشان درسی برای آیندهاست. اما وقتی نگاه ما به جای ساختن آینده، درک اکنون و یافتن امکانها؛ خاطرهبازی با گذشته است، نتایج آن چیزی جز تکرار گذشته نخواهد بود.
در روزی که اکثراً ترجیح میدهند دربارهی دوران دانشجویی بربادرفته سخن بگویند؛ ما بر آن شدیم تا درباره اکنون دانشجو سخن بگوییم. پادکست دوم سویه میان خاطرات، آموزش مجازی، بیجایی و ناامیدی پرسه میزند و در چهار پرده داستانهایی را روایت میکند که زیر افسوس گذشته، گم شدهاند.
پرده اول: خاطرهبازی
پرده دوم: انتقام از ۱۶ آذر
پرده سوم: موبایل
پرده چهارم: آخرین پرده
1400/09/18
پادکست انجمن فرهنگ و تمدن اسلامی دانشگاه نوشیروانی
این دین خوئی ایرانی را وی از زرتشت می داند که به تلقی و جایگاه خدای واحد و خالق و .. رسید که از نظروی راه نا پرسش گری از هستی را در اندیشه ایرانی نهادینه کرد.
دوستدار حتی تسامح به اقوام دیگر را سرزمینی شاهنشاهی هخامنشی را هم در تقویت انجه که معلولیت فکری می خواند، می داند.