آمریکا از پیشنهاد عربستان برای اعزام نیروی زمینی به سوریه استقبال کرد

آمریکا از ابراز آمادگی عربستان سعودی برای انجام عملیات زمینی در سوریه استقبال کرده است.

به گزارش بی بی سی اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، از اظهارات یک مقام نظامی عربستان سعودی تقدیر کرده که گفته است در صورت آغاز عملیات زمینی در سوریه، کشورش در چنین عملیاتی شرکت خواهد کرد. وزیر دفاع آمریکا گفت که افزایش فعالیت و همکاری نظامی سایر کشورهای عضو ائتلاف به ایالات متحده امکان آن را خواهد داد تا به روند جنگ علیه دولت اسلامی شتاب بیشتری بدهد.

آقای کارتر در مورد خبر ابراز آمادگی عربستان سعودی برای عملیات نظامی در سوریه گفت که “این خبر از نوع اخبار خوب است” و افزود مشتاقانه در انتظار بررسی این پیشنهاد با مقامات سعودی است. قرار است وزیران دفاع ائتلاف ضد داعش هفته آینده در بروکسل دیدار کنند و به تبادل نظر در مورد ادامه عملیات در سوریه بپردازند. وزیر دفاع آمریکا گفت که “عربستان سعودی گفته است که مایل است در جنگ علیه دولت اسلامی، که بخش‌های بزرگی از خاک سوریه و عراق را در تصرف دارد، اقدامات بیشتری صورت دهد.”

روز گذشته، خبرگزاری دولتی سعودی به نقل از سرتیپ احمد عسیری، سخنگوی وزارت دفاع آن کشور گزارش کرد که دولت او “آماده مشارکت در هر گونه عملیات زمینی است که ائتلاف بین‌المللی ضد سازمان تروریستی داعش در سوریه بر سر آن توافق کند.” سرتیپ عسیری در مصاحبه با شبکه تلویزیونی العربیه تاکید کرد که “اگر رهبران ائتلاف بین‌المللی متفق القول در مورد انجام چنین عملیاتی تصمیم بگیرند، مملکت سعودی آماده شرکت در آن است.”

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله