آمریکا از پیشنهاد عربستان برای اعزام نیروی زمینی به سوریه استقبال کرد

آمریکا از ابراز آمادگی عربستان سعودی برای انجام عملیات زمینی در سوریه استقبال کرده است.

به گزارش بی بی سی اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا، از اظهارات یک مقام نظامی عربستان سعودی تقدیر کرده که گفته است در صورت آغاز عملیات زمینی در سوریه، کشورش در چنین عملیاتی شرکت خواهد کرد. وزیر دفاع آمریکا گفت که افزایش فعالیت و همکاری نظامی سایر کشورهای عضو ائتلاف به ایالات متحده امکان آن را خواهد داد تا به روند جنگ علیه دولت اسلامی شتاب بیشتری بدهد.

آقای کارتر در مورد خبر ابراز آمادگی عربستان سعودی برای عملیات نظامی در سوریه گفت که “این خبر از نوع اخبار خوب است” و افزود مشتاقانه در انتظار بررسی این پیشنهاد با مقامات سعودی است. قرار است وزیران دفاع ائتلاف ضد داعش هفته آینده در بروکسل دیدار کنند و به تبادل نظر در مورد ادامه عملیات در سوریه بپردازند. وزیر دفاع آمریکا گفت که “عربستان سعودی گفته است که مایل است در جنگ علیه دولت اسلامی، که بخش‌های بزرگی از خاک سوریه و عراق را در تصرف دارد، اقدامات بیشتری صورت دهد.”

روز گذشته، خبرگزاری دولتی سعودی به نقل از سرتیپ احمد عسیری، سخنگوی وزارت دفاع آن کشور گزارش کرد که دولت او “آماده مشارکت در هر گونه عملیات زمینی است که ائتلاف بین‌المللی ضد سازمان تروریستی داعش در سوریه بر سر آن توافق کند.” سرتیپ عسیری در مصاحبه با شبکه تلویزیونی العربیه تاکید کرد که “اگر رهبران ائتلاف بین‌المللی متفق القول در مورد انجام چنین عملیاتی تصمیم بگیرند، مملکت سعودی آماده شرکت در آن است.”

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله