احمدرضا یوسفی محکوم به دو سال حبس اما...

محروم از تمامی حقوق

دو سال از زمان بازداشت احمدرضا یوسفی روزنامه نگار و معاون سابق فنی خبرگزاری ایسنا می گذرد این در حالی است که یوسفی در مدت این دو سال از تمامی حقوق یک زندانی همچون مرخصی و آزادی مشروط و …. محروم بوده است.

به گزارش کلمه، احمد رضا یوسفی در بهار سال ۸۹ هنگامی که برای ادامه تحصیل قصد حروج از کشور را داشت به اتهام ارتباط با بیگانگان بازداشت شد. یوسفی که به دلیل فعالیت در حمایت از کاندیداهای اصلاح طلب در دوران انتخابات قربانی سناریوی تسویه حساب نهادهای امنیتی شده بود، پس از یک سال بلاتکلیفی و بازداشت موقت از سوی قاضی صلواتی به ۲ سال حبس قطعی و ۳ سال تعلیقی محکوم شد.

یوسفی از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۸۴ به طور پیوسته معاون فنی ایسنا بوده است. وی همچنین مدتی دبیر سرویس بین الملل این خبرگزاری را بر عهده گرفت. همکاری با خبرگزاری ایلنا از دیگر سوابق اوست.

احمد رضا یوسفی در سال ۸۸ و در آستانه انتخابات و بعد از آن با برخی از سایتهای اصلاح طلب از جمله قلم نیوز، سلام خاتمی، یاری نیوز و سلام میرحسین همکاری داشته است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله