از سوی یک مقام ایرانی

اصابت موشک‌های روسی به خاک ایران تکذیب شد

یک مقام ایرانی در گفت‌وگو با یک رسانه روس ادعاهای مقامات آمریکایی درباره سقوط موشک در ایران را رد کرد.

به گزارش فرارو این مقام ایرانی به خبرگزاری اسپوتینگ گفته است: «وزارت دفاع ایران معتقد است که گزارش‌ها درباره سقوط این موشک بخشی از جنگ تبلیغاتی غرب علیه روسیه است.»

پیش از این وزارت دفاع روسیه هم ادعاهای رسانه‌ای در این باره را تکذیب کرده و گفته بود که تمامی موشک‌های مسکو به اهداف از پیش تعیین‌شده خود اصابت کرده‌اند.

شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان ادعا کرده است نیروهای نظامی و اطلاعاتی آمریکایی با رصد تحولات در منطقه به این نتیجه رسیده‌اند که چهار موشک شلیک‌شده به سوی سوریه، به مناطق نامشخصی در ایران اصابت کرده‌اند.

خبرگزاری آسوشیتدپرس از قول یک مقام آمریکایی که نامش فاش نشده نوشته است که سقوط این موشک‌ها در خاک ایران در روز چهارشنبه اتفاق افتاده است.

خبرگزاری روسی اینترفاکس از قول سرگی شویگو وزیر دفاع این کشور نوشته است که موشک‌های شلیک‌شده به اهداف تعیین شده در سوریه برخورد کرده‌اند. وزیر دفاع روسیه به کنایه گفته است: “برخلاف سی‌ان‌ان، ما با ارجاع به منابع بی‌نام حرف نمی‌زنیم.”

مقامات آمریکایی در حالی این ادعا را مطرح کرده‌اند، که می‌گویند نمی‌دانند این موشک‌ها کجا به زمین خورده‌ است.

روسیه، از چهارشنبه هفته گذشته (8 مهرماه) حمله به مواضع گروه‌های تروریستی داعش را در سوریه آغاز کرده است – جایی که ائتلافی متشکل از کشورهای غربی و عربی به رهبری آمریکا از یک سال پیش در حال انجام عملیات ضد داعش است اما  موفقیتی در عقب راندان این گروه نداشته است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله