سحرگاه امروز صورت گرفت:

اعدام نه نفر به جرم قاچاق مواد مخدر

۹ قاچاقچی حرفه ای ماده مخدر شيشه سحرگاه امروز در زندان به دار مجازات آويخته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر،احکام اعدام اين ۹ قاچاقچی در جريان رسيدگی به دو پرونده جداگانه صادر شده بود.

در يکی از اين پرونده ها ، در پی دستگيری چند فروشنده مواد مخدر ماموران اطلاع پيدا کردند که چند قاچاقچی يک محموله پانصد کيلوگرمی شيشه را به طرز ماهرانه ای در درون محموله قطعات پيش ساخته سنگی ارسالی به يکی از کشورهای جنوب شرقی آسيا قرار داده و در حال ارسال آن بودند.

محموله موصوف در سه کانتينر پس از انتقال به بندرعباس از طريق گمرک شهيد رجايی به کشتی منتقل که بعد از اطلاع، کشتی موصوف به گمرک عودت و محموله مواد مخدر شيشه از آن کشف شد.

در پی تکميل تحقيقات و ارسال پرونده به دادگاه انقلاب اسلامی ، شعبه رسيدگی کننده قاچاقچيان ياد شده به اسامی رضا گلشنی ، ابوالفضل نوروزی ، مجيد حيدرخانی ، مجيد دوستی ، مجيد ماندهی ، علی علايی و بابک پرآورزر را به اعدام محکوم کرد.

همچنين در پرونده ديگری از دو برادر به اسامی بهمن و بهزاد نبوی به اتهام ساخت ۲۱۲ کيلو و ۶۱۰ گرم مواد روانگردان شيشه تحت تعقيب قرار گرفتند که در تحقيقات بعدی از محل زندگی آنان ۲۱۲ کيلو و ۶۱۰ گرم ديگر مواد روانگردان شيشه کشف شد که شعبه دادگاه انقلاب اسلامی پس از رسيدگی ، نامبردگان را به اعدام محکوم کرد.

رسيدگی به اتهامات اين افراد با حضور وکلای آنان انجام شد و بنا به آرای صادره ، تمامی اموال محکومان ياد شده از جمله دهها دستگاه خودروی گرانقيمت نيز که از محل قاچاق مواد مخدر تهيه شده بود ، به حکم دادگاه مصادره شد.

اين گزارش همچنين حاکيست در پی صدور احکام ياد شده ، محکومان مذکور تقاضای عفو داشتند که پس ار رسيدگی تقاضای عفو آنان نيز رد شده بود.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله