مقام‌های افغانستانی خبر دادند:

بازداشت يک خبرنگار خبرگزاری فارس به «اتهام جاسوسی»

يک خبرنگار خبرگزاری فارس ايران به اتهام جاسوسی در افغانستان بازداشت شده است.

 يک مقام دولتی افغانستان که نخواست نامش افشا شود، در صحبت با راديو آزادی گفت، که اين فرد برای سفارت ايران در افغانستان جاسوسی می کرد.

به گفته منابع امنيتی افغانستان، اين افغان که روز شنبه بازداشت شده است، اسناد محرم را در اختيار سفارت ايران در افغانستان قرار می داد.

به گزارش رادیو فردا يک مقام حکومتی که خواست نامش افشا نشود، اين خبر را تاييد کرد، اما نگفت که اين خبرنگار افغان به چه اسرار دولتی دسترسی داشت.

گفته شده است که در حال حاضر تحقيقات از فرد بازداشت شده جريان دارد.

خبرگزاری فارس اين فرد را عبدالواحد حکيمی معرفی کرده و بازداشت وی را تاييد کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالواحد حکيمی پس از آنکه دفتر کارش را به هدف تهيه گزارشی در مورد موزه ملی کابل ترک کرده، از سوی نيروهای امنيتی گرفتار شده است.

اين بار اول نيست، که يک تبعهء افغانستان به اتهام جاسوسی برای ايران در داخل افغانستان بازداشت می شود، بلکه پيش از اين نيز شماری از افغان ها به اتهام افشای اسرار دولت افغانستان به ايران و پاکستان بازداشت شدند.

خبرگزاری فارس نوشت «برخی کارشناسان بر این باورند که بازداشت خبرنگار فارس در کابل ممکن است ناشی از سوءتفاهم برخی نهادهای امنیتی افغانستان و عدم اطلاع آنان از اعطای مجوز فعالیت خبری از سوی وزارت امور خارجه این کشور باشد. این موضوع از طریق مبادی ذی‌ربط در ایران و افغانستان در حال پیگیری می‌باشد

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله