ادعای یک نماینده مجلس

اوباما از طریق کشور همسایه به ایران پیام داده است

مهرداد بذرپاش در گفت‌وگو با  فارس، از پیام هسته‌ای اوباما در روزهای اخیر به مقامات کشورمان خبر داد.

وی در بیان جزئیات بیشتر از این نامه گفت: “اخیرا یکی از مقامات کشور همسایه پیامی از طرف رئیس‌جمهور آمریکا برای مقامات کشورمان آورده بود.”

عضو هیأت رئیسه مجلس  خاطرنشان کرد: کشورمان در معادلات بین‌المللی دارای جایگاه مهمی است و همین موضوع باعث شده کشورها به مذاکراه با ایران علاقمند باشند.

بذرپاش تاکید کرد که با توجه به شرایط جمهوری اسلامی ایران نیاز آمریکا به مذاکره با ایران و رسیدن به توافق بیش از کشورمان است.

نماینده  تهران در مجلس همچنین با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نیازمند توافق با ایران بر سر موضوع هسته‌ای کشورمان است، خاطرنشان کرد که یکی از مواردی که نشان از بی‌اعتمادی به آمریکا دارد تناقض در پیام‌های خصوصی و اظهارات علنی مقامات آمریکایی است.

وی در پایان گفت‌وگوی خود با فارس گفت: آنها در پیام‌های خصوصی‌شان با احترام از جمهوری اسلامی ایران می‌خواهند که پای میز مذاکره و توافق بیاید اما در رسانه‌هایشان و مقابل چشمان مردم خود و سایر کشورها ایران را تهدید می‌کنند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله