هشدار کنشگران کارزار لگام درباره وضعیت نرگس محمدی

 کنشگران کارزار لگام درباره وضعیت نرگس محمدی هشدار داد.

در بیانیه ای که به سایت ملی مذهبی رسیده کنشگران  کارزار لگام با اشاره به وضعیت جسمی نامناسب نرگس محمدی  آورده است:”در صورت عدم توجه ما ناگزیر به نوعی تحصن یا حضور مداوم یا  روش های های انسانی و مسالمت آمیز دیگر برای نجات جان نرگس محمدی و سامان گرفتن فرزندانش اقدام خواهیم کرد.”

به گزارش سایت ملی-مذهبی متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

مردم آزاده و انسان دوست ایران و جهان

 بیش از یک ماه است که نرگس محمدی فعال حقوق بشر، عضو کارزار لغو گام به گام مجازات اعدام( لگام) و بانوی آزادی خواه و انسان دوست در پی مراجعه ی ماموران به منزلش، بازداشت و به زندان افکنده شده است. ما در اعلامیه های پیشین در مورد وضع قضائی، پرونده و نحوه ی دستگیری ایشان اطلاع لازم را  بازتاب داده ایم.

در اینجا تاکید می کنیم که ایشان بنا به تشخیص پزشکی قانونی و تصمیم رسمی قضائی به دلیل بیماری سخت دستگاه عصبی و بنا به تشخیص عدم تحمل کیفر از زندان پیشین آزاد و به مداوای خود پرداخت. متاسفانهبدون توجه به وجوه قانونی و ضرورت های انسانی، ایشان مجددا در زندان نگهداری می شود و امکان شدت یابی بیماری او قطعی است. نرگس محمدی دارای دو فرزند هشت ساله است که اکنون تقریبا بی سرپرست مانده اند و وضع نگران کننده ای دارند. اعضای لگام تا کنون به روش های مختلف در مورد آزاد کردن خانم محمدی به مسئولان پیشنهاد و تذکر داده اند که هرگز مورد توجه قرار نگرفته است. ما ناگزیر برای حضور در جلوی درب زندان اوین اقدام کردیمو با تذکر و خواست ماموران برای عدم توقف مواجه شدیم. اکنون ما در خواست خود را برای آزادی ایشان تکرار می کنیم. در صورت عدم توجه ما ناگزیر به نوعی تحصن یا حضور مداوم یا  روش های های انسانی و مسالمت آمیز دیگر برای نجات جان نرگس محمدی و سامان گرفتن فرزندانش اقدام خواهیم کرد.با گذشت زمان و افزوده شدن نگرانی ما و افکار عمومی و همه ی دوستان و خانواده ایشان، و به خصوص با احتمال باز گشت بیماری این بانوی آزادی خواه و بی تابی فرزندان ایشان و در نظر گرفتن بی اعتنائی مسئولان، ما چاره ای جز اقدام های هشدار دهنده ی دیگر نداریم.

کنشگران کارزار لغو گام به گام مجازات اعدام (لگام)

تهران -۱۸ خرداد ۱۳۹۴

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است