سال آینده

نان گران می شود

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از افزایش قیمت نان در سال آینده خبر داد.

به گزارش ایسنا، «ارسلان فتحی‌پور» در چهل و ششمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از افزایش قیمت نان از سال آینده خبر داد و گفت: علاوه‌بر نرخ حامل‌های انرژی اصلاح قیمت آرد و نان توسط مجلس در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در بسیاری از استان‌ها آرد دو قیمتی است و این امر به بروز فساد منجر شده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در این راستا جلساتی را با دولت برگزار کردیم، اظهار کرد: مقرر است قیمت آرد در سال آتی اصلاح شود تا از قاچاق و بروز فساد جلوگیری شود.

فتحی‌پور تصریح کرد: در سال 89 میزان مصرف آرد در کشور 10 میلیون تن بود و این در حالی است که این میزان در سال 91 با یکسان کردن قیمت به 7 میلیون تن کاهش یافت که این موضوع نشان از 3 میلیون تن قاچاق آرد در کشور دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش قیمت برخی حامل‌های انرژی براساس مصوبات مجلس به معنای اجرای فاز سوم هدفمندی یارانه‌ها از سال آینده هست یا خیر؟ گفت‌: در حال بررسی بودجه‌ی 94 در مجلس هستیم و در برخی موارد نیز نسبت به اصلاح قیمت حامل‌های انرژی اقدام کردیم، اما این به معنای اجرای فاز سوم هدفمند کردن یارانه‌ها نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با توجه به کاهش قیمت نفت هم‌چنین اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها مقرر بود نرخ حامل‌های انرژی به 95 درصد فوب خلیج‌فارس برسد، خاطرنشان کرد: در قیمت برخی حامل‌های انرژی اصلاحاتی شده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله