تالاب کمجان که از تالاب های مهم کشور است، محل کوچ پرندگان مهاجر بود و از لحاظ زیست محیطی منطقهای ارزشمند به شمار میرفت ولی هم اکنون این تالاب بعد از گذراندن یک دوره خشکسالی وضعیت مناسبی ندارد.
بنابر ارزیابیهای اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیبهای جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هستهای ایران را «کاملا نابود» کند
ترامپ میگوید ایران بازرسی از فعالیتهای هستهای خود را نپذیرفته و با توقف غنیسازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیسجمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفتوگو خواهد کرد.
1404/04/13
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هستهای ایران باید آغاز شود
جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هماکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایتهای هستهای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.