ارتش عراق:

حمله داعش به مرکز انبار عراق شکست خورد

ارتش عراق اعلام کرد حمله گسترده داعش برای تصرف مرکز شهر رمادی با وارد آمدن تلفات سنگین به این گروه تروریستی شکست خورد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه‌ خبری اسکای نیوز عربی، ارتش عراق با تاکید بر شکست عملیات گسترده داعش برای تصرف مراکز دولتی شهر رمادی، مرکز استان الانبار اعلام کرد که حمله داعش به رمادی که نزدیک به یک هفته ادامه داشت، روز پنجشنبه و با مقاومت نیروهای عشایری الانبار و ارتش شکست خورد و تلفات زیادی به داعشی‌ها وارد آمد.

حمله داعش به رمالی همزمان با عملیات گسترده دیگری از سوی این گروه در شهر کرکوک آغاز شد که در آن مواضع پیشمرگ‌های کرد به ویژه در اطراف سد موصل مورد حمله قرار گرفت.

داعش در حمله خود به سد موصل و مناطقی در اطراف کرکوک نیز ناکام ماند و نیروهای پیشمرگ با کمک پشتیبانی هوایی ائتلاف توانستند حمله آنها را ناکام بگذارند. بنابر اعلام منابع محلی بیش از 200 تن از نیروهای داعش در این حمله کشته شدند.

ارتش عراق تاکید کرد که با فرستادن نیرو و تجهیزات نظامی به شهر رمادی توانسته چند روز حمله داعش برای تصرف نهادها دولتی در مرکز این شهر را که اصلی‌ترین قسمت رمادی محسوب می‌شود ناکام بگذارد.

بنابراین گزارش، جنگنده‌های عراقی نیز در این عملیات مشارکت داشتند و 10 حمله به مواضع داعش در جنوب رمادی انجام دادند. مناطق جنوبی شهر رمادی از مدت‌ها پیش و پس از خروج نیروهای امنیتی و ارتش به تصرف داعش در آمده است.

روز سه‌شنبه شورای استانداری الانبار هشدار داده بود که این شهر در حال سقوط است و اگر هرچه زودتر کمک‌های نظامی از دولت مرکزی نرسد، استان الانبار و شهر رمادی که مهم‌ترین منطقه شهری در غرب عراق محسوب می‌شود به تصرف داعش درخواهد آمد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله