تذکر احمد منتظری به تلویزیون رها

ریاست دانشگاه امام صادق مادام العمر برعهده آیت‌الله منتظری بوده است

حجت الاسلام احمد منتظری طی جوابیه ای، پاسخ خود را به اشتباهات تاریخی صورت گرفته در برنامه «پرونده» تلوزیون رها اعلام کرد.

به گزارش سحام به نقل از تارنمای احمد منتظری، متن پاسخ وی به شرح زیر است:

باسمه تعالی
مدیر مسئول محترم تلویزیون «رها» دامت توفیقاته

پس از عرض سلام و تشکر از شما به خاطر سعی و تلاش در جهت آگاهی بخشی و بیان حقایق تاریخی به اطلاع می‌رسانم: در برنامه «پرونده» مورخ ۱۳۹۳/۵/۱۷ آن رسانه محترم مطالبی منتشر شد که بعضاً خلاف واقع بود؛ از جمله گفته شد: “طبق قانون، تولیت دانشگاه امام صادق برعهده ولی فقیه یا به اذن وی برعهده نماینده اوست، در زمان حیات آیت‌الله خمینی این امر ابتدا به آیت الله منتظری تفویض شد”. و یا گفته شد: “به تبع برکناری آیت‌الله منتظری براساس قوانین و مقررات، آیت‌الله منتظری دارای جایگاهی نبود که بتواند و یا وظیفه داشته باشد عزل و نصب یا انتخاب رئیس دانشگاه را تایید یا رد نماید”.
در حالی که طبق اساسنامه آن دانشگاه که در سال ۱۳۶۰ تصویب شد، ریاست عالیه دانشگاه امام صادق مادام العمر برعهده شخصیت حقیقی آیت‌الله منتظری بوده است؛ با توجه به این که تصویب قائم مقامی آیت‌الله منتظری در سال ۱۳۶۴ صورت گرفته است وآیت‌الله خمینی هم نقشی در انتخاب ایشان به سمت ریاست عالیه آن دانشگاه نداشتند.

انتشار این مطلب از تلویزیون رها نشان از وجود مطالب کذب در سایت‌هایی است که به عنوان منبع مورد استناد قرار می‌گیرند. متاسفانه آنقدر این مطالب کذب فراوان است که حتی افرادی هم که در متن قضایا بوده‌اند تحت تأثیر آن‌ها قرار گرفته و فی‌المثل آیت‌الله مهدوی کنی در خاطرات خود در صفحات ۳۵۹-۳۶۱ و ۳۹۷ گرفتار نقل مطالبی خلاف واقع شده‌ اند که در جوابیه مفصل آیت‌الله منتظری به سوالات آقای مهندس مصطفی ایزدی در تاریخ ۸۶/۳/۵ آمده و در جلد سوم کتاب دیدگاه‌‌ها، صفحات ۱۷۶ تا ۱۸۵ و سایت معظم له موجود است.

امیدوارم با مراجعه به آن و تحقیق از راه‌های دیگر دراصلاح و تکمیل برنامه پخش شده ازآن تلویزیون محترم بتوانید به وظیفه اطلاع رسانی صحیح خود عمل نمایید.

والسلام.
احمد منتظری
۱۳۹۳/۵/۲۲

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله