وزارت اطلاعات اسناد فساد در فوتبال را به مجلس داد

وزارت اطلاعات اسناد فساد در فوتبال را به مجلس داد.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 از ارائه اسناد فساد در فوتبال توسط وزارت اطلاعات به کمیسیون اصل نود خبر داد و گفت: بررسی پرونده فساد در فوتبال تا پایان سال 92 نهایی شده و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

مصطفی افضلی‌فرد سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر  گفت: اسناد فساد در فوتبال توسط وزارت اطلاعات به کمیسیون اصل نود ارائه شده، هرچند این اسناد کفایت نمی‌کند. البته اسناد زیادی هم از سوی سازمان بازرسی کل کشور برای این کمیسیون ارسال شده که همه آنها باید بررسی شود.

وی در ادامه افزود: در ارتباط با پرونده فساد در فوتبال افراد زیادی از داخل و بیرون مجلس به کمیسیون اصل 90 دعوت شده‌اند و این دعوت ها هنوز هم ادامه دارد.

سخنگوی کمیسیون اصل 90 همچنین تاکید کرد: در خصوص این پرونده از همه رده ها، داوران، بازیکنان، مربیان، روسای باشگاه‌ها و حتی از رسانه‌ها و کسانی که خارج از بعد فوتبال در این رشته ورزشی تاثیرگذار هستند، دعوت شده و به کمیسیون اصل 90 آمده‌اند.

افضلی‌فرد در پایان گفت: بررسی پرونده فساد در فوتبال پایان سال 92 نهایی شده و نتیجه آن اعلام خواهد شد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله