مدیرکل سیاسی خبرگزاری «تسنیم» :

رسانه‌های جمهوری اسلامی در «پازل دشمن» بازی می‌کنند

سایت «برهان» با انتشار یادداشتی به قلم مدیرکل سیاسی خبرگزاری «تسنیم» نوشته که بسیاری از رسانه‌های جمهوری اسلامی در «پازل دشمن» بازی می‌کنند.

به گزارش دیگربان عبدالله عبداللهی در یادداشت خود با عنوان «چرا اثرگذاری رسانه‌های ایرانی در جنگ نرم پایین است؟» نوشته رسانه‌های حامی جمهوری اسلامی در «جنگ نرم» نمره «بالایی» نمی‌گیرند.

به نوشته آقای عبد‌اللهی بسیاری از رسانه‌های ایران «از تعیین میدان بازی و در دست گرفتن سرنخ جریان‌های خبری راجع به جمهوری اسلامی در سطح بین‌الملل عاجزند.»

وی افزوده میدان بازی این رسانه‌ها توسط «رسانه‌های استکباری تعیین می‌شود و رسانه‌های {نظام} حتی اگر با قواعد خودی خوب بازی کنند، در ‌‌نهایت ثمره‌ چندانی از این اقدام خود نمی‌برند.»

عبد‌اللهی در ادامه یادداشت خود بسیاری ار رسانه‌های جمهوری اسلامی را رسانه‌های «محفلی» و «بولتنی» دانسته که «در بهترین حالت محلی برای رجوع موافقان طیف فکری خود» هستند.

مدیرکل سیاسی خبرگزاری «تسنیم» در یکی از پیشنهاد‌های خود به منظور کاٰرآمد کردن رسانه‌های نظام نوشته باید در سیاست رشد «قارچ گونه» سایت‌های مشابه تجدید‌نظر شود.

نویسنده این یادداشت و سایت ناشر آن در حال حاضر وابسته به مجتمع رسانه‌ای «اطلس» هستند.

این مجتمع که در حال حاضر دارای چندین سایت خبری است از حدود سه سال پیش با هدف مقابله با «جنگ نرم» از سوی سپاه پاسداران راه‌اندازی شده است.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله