سخنان تند احمد خاتمی از تریبون نماز جمعه

فتنه گران پررو و طلبکار شده اند/ سفره فتنه گران را جمع می کنیم

احمد خاتمی٬ امام جمعه موقت تهران به افرادی که به دلیل «پست گرفتن شرکای جرمشان٬ پررو و طلبکار» شده‌اند هشدار داد اگر بخواهند «فتنه‌ای برپا کنند٬ سفره فتنه‌گری آن‌ها جمع می‌شود» و باراک اوباما را یکی از «بی‌ادب‌ترین» روسای جمهوری جهان معرفی کرد.

به گزارش دیگربان  آقای خاتمی در خطبه‌های نماز جمعه هفته تهران این اظهارات را بیان کرده است.

وی گفته که آقای علی خامنه‌ای بعد از حوادث سال ۸۸ «بیش از ۲۰۰ بار از کلمه فتنه در سخنرانی‌های خود استفاده کرد و کسانی که می‌گویند دیگر فتنه نگویید این اقدامشان مقابله با خط رهبری است.»

خاتمی توضیح بیشتری نداده که چه افرادی چنین درخواستی را مطرح کرده‌اند.

وی به افرادی که آن‌ها را «فتنه‌گران طلبکار» نامیده٬ گفت بدانید که «یکه تاز صحنه‌ها، جانبازان، خانواده‌های شهدا و حزب اللهی‌ها هستند.»

این روحانی تندرو هشدار داده «ما به فتنه‌گران می‌گوییم جمعیت ده‌ها میلیونی ۹ دی ۸۸ نمرده‌اند و اگر بخواهند فتنه‌ای برپا کنند٬ این جمعیت با‌‌ همان شکوه به صحنه آمده و سفره فتنه‌گری را جمع می‌کند.»

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از اظهاراتش رئیس جمهوری آمریکا را «از بی‌ادب‌ترین روسای جمهور دنیا» معرفی کرد و پرسید که آیا «دروغگویی» ‌‌های وی «اسمش ادب است؟»

خاتمی این اظهارات را در واکنش به سخنان حسن روحانی که باراک اوباما را «باهوش و مودب» دانسته٬ مطرح شده است.

وی در آستانه روز ۱۶ آذر نیز خطاب به دانشجویان گفته «افتخار شما دانشجویان این است که کسانی از میان شما مقابل نیکسون ایستادند و جاسوسخانه آمریکا را که به اشتباه سفارت آمریکا نامیده شده بود را فتح کردند، نگذارید این افتخار را بگیرند و سازش را جایگزین آن کنند.»

خاطرنشان می شود پیش از سخنان احمد خاتمی کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم نیز  نیز در سخنانی  نسبت به اینکه آنچه که او اصحاب فتنه می نامد در دانشگاه ها جولان دهند هشدار داد.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است