احمدی مقدم:

حضور مسئولان در فیس بوک خوب نیست!

فرمانده نیروی انتظامی در واکنش به حضور برخی مسئولان کشور در شبکه اجتماعی فیسبوک، اظهار کرد: اینکه برخی مسئولان بخواهند آرام آرام از خط قرمز عبور کنند و وارد فضایی شوند که بهره مندی از آن برای شهروندان ممنوع است، چیز خوبی نیست.

به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه سومین اجلاس روسای پلیس فتای استان های سراسر کشور در جمع خبرنگاران درباره استفاده از فیلترشکن و همچنین فیسبوک، گفت: در این مورد چیز جدیدی نیست که بخواهم آن را مطرح کنم، اما ابعاد حقوقی آن قابل بررسی است.

وی با بیان اینکه دسترسی به برخی سایت ها در داخل کشور ممنوع شده اما فعالیت آنها تعطیل نمی شود، اظهار کرد: این روش که برخی از مسئولان آرام آرام شروع به عبور از خط قرمز کرده و وارد فضاهایی می شوند که استفاده از آن برای شهروندان ممنوع است، چیز خوبی نیست و همه باید در این زمینه رعایت کنند.

فرمانده ناجا با اشاره به ساز و کاری که در فضای مجازی وجود دارد، خاطرنشان کرد: نگاه ما به شبکه های اجتماعی همانطور که پیش از این نیز گفته شد، نگاهی فرصت محور است.

وی ساز و کار شورای عالی فضای مجازی و اختیارات آن را کافی دانست و گفت: در برخی از مباحث نیز می توان بازنگری انجام داد، بدون اینکه تغییری در قانون انجام شود که بر این اساس مشخص شده که هر فرد باید از چه حوزه هایی استفاده کند و در چه حوزه هایی نباید ورود پیدا کند.

فرمانده ناجا درباره استفاده از فیلترشکن نیز خاطر نشان کرد: بدیهی است که وقتی ورود به سایتی ممنوع می شود، ورود به آن از طریق دیگر نیز دارای بار حقوقی و قضایی خواهد بود.

وی جرایم سایبری را جرایمی نوظهور دانست و با اشاره به پیشرفت فضای مجازی در کشورمان، گفت: همزمان با پیشرفت فضای مجازی، جرایم سایبری نیز رشد داشته است که خوشبختانه ما به موقع پلیس فتا را تشکیل دادیم.

احمدی مقدم با بیان اینکه در دنیا حدود 20 تا 30 درصد جرایم فضای مجازی کشف می شود، ادامه داد: این در حالیست که در کشور ما حدود 80 درصد از جرایم کشف می شود.

فرمانده ناجا درباره مصادیق جرم در فضای مجازی نیز گفت: حضور در فضای مجازی جرم نیست، اما ابزار و نحوه استفاده از آن ممکن است به گونه ای باشد که منجر به عمل مجرمانه شود، همانطور که خرید اینترنتی عملی مجرمانه نیست، اما ممکن است از طریق همین سامانه، برداشت غیرمجاز اینترنتی صورت گیرد که این یک جرم است و پلیس با آن برخورد می کند.

وی افزود: ممکن است عده ای نظیر هکرها بسترهایی را برای اقدامات مجرمانه فراهم کنند که این افراد نیز مشمول جرم اند و با آنان برخورد می شود.

فرمانده ناجا اضافه کرد: فکر نمی کنم که در بحث قوانین فضای مجازی نقصی داشته باشیم.

خاطرنشان می شود سخن فرمانده نیروی انتظامی در شرایطی بیان شده که مسئولان کشور در فضای مجازی حضوری جدی دارند.

به خصوص جواد ظریف وزیر خارجه ایران گزارش های خود را از طریق فیس بوک منتشر می کند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله