دبیر نظارت بر درمان وزارت بهداشت:

برخی از بیماران مجبورند خودشان وسایل پزشکی شان را بخرند!

دبیر نظارت بر درمان وزارت بهداشت، بودجه بیمارستانهای دولتی در تامین تجهیزات پزشکی را نامناسب عنوان کرد و گفت: کمبود بودجه باعث شده تا بیماران مجبور شوند برای تهیه تجهیزات پزشکی مورد نیازشان، به بیرون از بیمارستان بروند.

به گزارش مهر، دکتر سجاد رضوی اظهارداشت: بیمارستان ها تمام تلاش خود را برای پرداخت حقوق پرسنل شان صرف می کنند و پولی برای تامین تجهیزات پزشکی و دارو باقی نمی ماند. این وضعیت باعث شده تا مردم برای تهیه تجهیزات پزشکی و داروی بیمارشان به بیرون از بیمارستان مراجعه کنند.

وی با عنوان این مطلب که بیمارستان ها توانمندی برای تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی و دارویی را ندارند، گفت: اگر پرداخت های بیمه ها به بیمارستان ها با تاخیر انجام نشود و بیمارستان ها نقدینگی لازم را داشته باشند، دچار این مشکلات نمی شوند.

رضوی با اشاره به مراجعات اقشار متوسط و آسیب پذیر جامعه به بیمارستان های دولتی، افزود: 50 تا 60 درصد حقوق پرسنل بیمارستانهای دولتی از محل بودجه ای که به آنها اختصاص می یابد، پرداخت می شود و مابقی هزینه ها می بایست از محل کارکرد خود بیمارستان ها تامین شود.

مدیر نظارت بر درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سئوال که چه تعداد از بیمارستان های دولتی توان تامین هزینه های خود را دارند، گفت: فقط می توان بگویم آن تعداد از بیمارستان ها که قبلا پول هزینه های خودشان را در می آوردند، حالا کم آورده اند. یعنی بر تعداد بیمارستان هایی که نمی توانند هزینه های خودشان را تامین کنند، افزوده شده است.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله