توفیقی:

انتقادات نمایندگان پشتوانه قابل دفاعی ندارد/ مهم حمایت جامعه دانشگاهیان است

مشاور عالی وزیر علوم گفت: انتقادات نمایندگان، پشتوانه قابل دفاعی ندارد و نمایندگان نیز در روزهای آینده متوجه این موضوع خواهند شد. مهم، نظر و حمایت جامعه دانشگاهیان است.

به گزارش تسنیم، جعفر توفیقی مشاور عالی وزیر علوم صبح امروز در حاشیه برگزاری مراسم ختم والده محمدعلی نجفی رئیس سازمان میراث فرهنگی، در جمع خبرنگاران در واکنش به انتقادات اخیر نمایندگان مجلس نسبت به انتصابات فرجی دانا، وزیر علوم گفت: به نظر من نمایندگان دلایلی برای انتقادهای خود نداشتند.

وی افزود: انتصاب های فرجی دانا بسیار مورد استقبال جامعه دانشگاهیان قرار گرفته و وی از روحیه علمی خوبی برخوردار هستند و در همین زمینه انتصاب های ارزشمندی را انجام داده که مگی از چهره های نام آشنا هستند.

توفیقی با بیان اینکه انتقادهای نمایندگان به هیچ وجه منطقی نبوده و دلایل روشنی نیز نداشته است، در خصوص نامه تعدادی از نمایندگان به رئیس جمهور مبنی بر دخالت مستقیم وی در موضوع انتصاب های وزارت علوم گفت: فشارهای نمایندگان مجلس پشتوانه ای ندارد، مهم جامعه دانشگاهیان کشور است.

وی خاطرنشان کرد: انتقادها، پشتوانه قابل دفاعی ندارد و نمایندگان نیز در روزهای آینده متوجه این موضوع خواهند شد. مهم، نظر و حمایت جامعه دانشگاهیان است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است