میلی منفرد معاون آموزشی فرجی دانا شد

طی احکامی از سوی رضا فرجی دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مشاور عالی وزیر، معاون آموزشی، رییس سازمان امور دانشجویان، رییس مرکز هیات های امناء و هیات های ممیزه مرکزی و مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم و رییس مرکز جذب وزارت علوم منصوب شدند.

به گزارش ایسنا، فرجی دانا طی حکمی جعفر میلی منفرد را به سمت معاون آموزشی وزارت علوم منصوب کرد که پیش از این حسین نادری منش این سمت را در اختیار داشت.

میلی منفرد در ابتدای دولت یازدهم به عنوان گزینه وزارت علوم به مجلس معرفی شد که نتوانست رای اعتماد بگیرد.

همچنین مجتبی صدیقی با حکم وزیر به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان امور دانشجویان جایگزین محمود ملاباشی شد.

بر اساس این گزارش دکتر سمنانیان که پیش از این در سال های گذشته ریاست دانشگاه تربیت مدرس را بر عهده داشت، با حکمی از سوی فرجی دانا به عنوان مشاور وزیر و رییس مرکز هیات های امناء و هیات های ممیزه مرکزی وزارت علوم منصوب شد.

همچنین دکتر محمود صادقی به عنوان مدیرکل دفتر ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت علوم جایگزین حاجی زاده شد.

وزیر علوم همچنین طی حکمی علی مقاری را به سمت رییس مرکز جذب وزارت علوم منصوب کرد.

دکتر جعفر توفیقی نیز صبح امروز در گفت وگو با ایسنا با تایید فعالیت خود به عنوان مشاور عالی وزیر علوم، گفت: با صحبت هایی که از چند روز پیش با دکتر فرجی دانا داشتیم، قرار شد به عنوان مشاور عالی وی در وزارت علوم همکاری کنم.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله