در اعتراض به وضعیت زندانیان بیمار بند 350

عبدالفتاح سلطانی، امیر خسرو دلیر ثانی، سعید مدنی و مهدی خدایی اعتصاب غذا کردند

عبدالفتاح سلطانی، امیر خسرو دلیر ثانی، سعید مدنی و مهدی خدایی که هم اکنون  در زندان دوران محکومیت خود را می گذرانند در اعتراض به وضعیت زندانیان بیمار که نیاز به رسیدگی پزشکی در خارج از زندان دارند و عدم توجه مسئولان زندان به وضعیت وخیم آنان از روز شنبه 11 آبان ماه دست به اعتصاب غذا زده اند.

اسماعیل برزگر از ٨ روز قبل و محمد حسن پور سیفی نیز از امروز در اعتراض به بی توجهی مسئولان زندان به بیماری های خود وارد اعتصاب غذا شده اند.

به گزارش سایت کانون مدافعان حقوق بشر، خواسته اعتصاب کنندگان، اعزام بیماران به بیمارستانی خارج از زندان ومرخصی برای درمان آنهاست.

بر اساس اطلاعات رسیده تعداد زندانیان بیمار بند ٣٥٠ زندان اوین بیش از ٣٠ نفر است که اسامی برخی از آنان عبارت است از: احمد دانشپور مقدم، محسن دانشپور مقدم، حمید نقیبی، داود اسدی، مرتضی محمدی، علی رضا احمدی، نادر جانی، یاشار دارالشفا، احمد رضا مرادی، علیرضا بهشتی، حسین رونقی ملکی، اصغر محمودیان ( که با وجود بیماری های مختلف قبلا به زندان سمنان منتقل شده است) و کیوان صمیمی بهبهانی (که احتیاج به درمان دارد و مدتی قبل به زندان رجائی شهر منتقل شده است).

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله