وزارت بهداشت:

سرطان در تهران بیداد می کند

سومين جلسه ستاد استقبال از مهر 92 كه به ميزباني معاونت حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران و با حضور نمايندگان دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط برگزار شد، حاوي نكات تكان ‌دهنده‌اي از آثار و پيامدهاي آلودگي هوا بود.

به گزارش مهر، نماينده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در اين جلسه با اشاره به آثار ترافيك و آلودگي هواي ناشي از آن بر سلامت شهروندان تهراني گفت: سرطان در تهران بيداد مي‌كند.

حسين همتي با بيان اين كه با توجه به شيوع بيماري سرطان، چاره‌اي جز اختصاص قسمت‌هاي بيشتري از ظرفيت مراكز درماني به بيماران مبتلا به سرطان نداريم، افزود: بخش‌هاي ويژه سرطان در بيمارستان‌هاي تهران هر روز گسترش مي‌يآبد.

 شناسايي 500 مدرسه پرخطر در معابر اصلي تهران

نماينده پليس راهور تهران بزرگ نيز در اين جلسه با اشاره با شناسايي 500 مدرسه پرخطر در تهران گفت: اين مدارس در معابر اصلي تهران واقع شده‌اند و دانش‌آموزان آن‌ها بيشتر در معرض خطر تصادفات رانندگي قرار دارند و پليس راهنمايي و رانندگي تدابير و تمهيدات ويژه‌اي را به منظور تامين ايمني دانش‌آموزان اين مدارس پيش‌بيني كرده است.

مراد مرادي با بيان اين‌ كه دستورالعمل طرح انتظامي ‌ـ ترافيكي بازگشايي مدارس به پليس راهنمايي و رانندگي مناطق تهران ابلاغ شده، افزود: كنترل عملياتي ناوگان حمل و نقل شهري به ويژه خودروهاي سرويس مدرسه با هدف كاهش حوادث احتمالي و افزايش ايمني دانش‌آموزان، از جمله مواردي است كه در اين دستورالعمل مورد توجه قرار گرفته است.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله