انصراف کامرون از حمله نظامی به سوریه

پارلمان بریتانیا با طرح حمله به سوریه مخالفت کرد/ کاخ سفید: حق اقدام یکجانبه را برای خود محفوظ می داریم

پارلمان بریتانیا  در نهایت بعد از بحثی طولانی مخالفت خود را با حمله نظامی به سوریه اعلام کرد.

این رای گیری با 285 رای مخالف در برابر 272 رای موافق به پایان رسید و در نهایت حزب کارگر توانست حرف خود را به کرسی بنشاند.

به گزارش منابع غربی از جمله بی بی سی دیوید کامرون نخست وزیر بریتانیا بعد از این رای گیری اعلام کرد مشخص است مجلس خواهان حمله نیست و من هم طبق آن عمل خواهم کرد.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرده حق عملیات یکجانبه  بدون مجوز سازمان ملل و متحدان خود مانند بریتانیا را برای خود محفوظ می دارد.

انصراف بریتانیا از عملیات نظامی علیه سوریه می تواند به تضعیف جبهه غربی ها منجر شود و تردید ها در مورد حمله به سوریه را افزایش دهد.

خاطرنشان می شود علت اصلی مخالفت حزب کارگر فقدان ادله کافی برای مسئول دانستن حکومت بشار اسد در حمله شیمیایی بوده است.

همچنین سایه جنگ عراق و دروغ اثبات شده بعد از این جنگ نیز نوعی محافظه کاری را به نمایندگان پارلمان بریتانیا در مورد سوریه  تزریق کرد.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله