تداوم بازداشت مریم شفیع پور

مریم شفیع پور فعال دانشجویی دانشگاه بین‌المللی قزوین که پنجم مرداد امسال در پی احضار ازسوی دادسرای اوینٰ بازداشت شده است، تاکنون یک تماس یک دقیقه ای با خانواده خود داشته است. هنوز از دلایل بازداشت وی اطلاعی در دست نیست و در تماس تلفنی خود از خانواده اش خواسته است که برایش دعا کنند.

به گزارش جرس، پیگیری‌های خانواده شفیع پور برای ملاقات این فعال دانشجویی تاکنون بی نتیجه بوده، اما با توجه به اتمام بازجویی ها آنها منتظر گزارش بازجو و تعیین وثیقه هستند.

پس از بازداشت مریم شفیع پور ماموران امنیتی به خانه پدری او رفته و او اقدام به بازرسی از خانواده و ضبط کامپیوتر و موبایل و مدارک او کرده اند.

مریم شفیع‌پور که عضو کمیته زنان ستاد دانشجویی انتخاباتی مهدی کروبی در انتخابات سال ۸۸ بود، در سال ۱۳۸۹ به دلیل فعالیت‌هایش از سوی دادگاه انقلاب قزوین به یک سال حبس تعلیقی محکوم شد. اما به گفته مسئولین بازداشت اخیر وی ارتباطی با حکم صادره نشده ندارد.

 

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله