احمد توکلی:

حاکمیت در مورد حضور نظامیان و امنیتی‌ها در اقتصاد تصمیم قاطعانه بگیرد

احمد توکلی٬ نماینده محافظه‌کار مجلس با انتقاد از حضور نظامیان در فعالیت‌های اقتصادی گفته زمان آن رسیده که «حاکمیت در مورد حضور نظامیان و امنیتی‌ها در اقتصاد تصمیم قاطعانه بگیرد.»

به گزارش دیگربان توکلی این درخواست را در گفتگویی که از وی در تازه‌ترین شماره هفته‌نامه اقتصادی «تجارت فردا» منتشر شده٬ مطرح کرده است.

وی گفته که «نیروهای نظامی در حال حاضر رقبای بخش خصوصی هستند و با این روش، بخش خصوصی در ایران جان نمی‌گیرد.»

این نماینده مجلس اضافه کرده است: «نظامیان ما با سلام و صلوات وارد بازار‌ها شده‌اند و دیگر نمی‌شود آن‌ها را به راحتی خارج کرد.»

توکلی در عین حال افزوده که «نحوه حضور نظامیان در اقتصاد باید بازتعریف شود. آن‌ها را از فعالیت در بازار مالی منع کنیم و اگر به آن‌ها پروژه داده می‌شود، به عنوان پیمانکار به آن‌ها نگاه نشود.»

از سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات به عنوان دو نهاد نظامی و امنیتی فعال در حوزه اقتصاد در ایران نام برده می‌شود که بسیاری از پروژه‌های عمرانی٬ تجاری و اقتصادی را در اختیار دارند.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله