مسعود باستانی بعد از دو هفته مرخصی به زندان احضار شد

مسعود باستانی، روزنامه‌نگار زندانی پس از تنها دو هفته مرخصی، به زندان احضار شد.

به گزارش کلمه  دادستانی تهران این روزنامه نگار را مجدداً برای ادامه‌ی دوران محکومیت شش ساله‌اش به زندان فراخواند و وی باید از روز شنبه ۲۶ امرداد برای طی ادامه‌ی دوران محکومیت‌اش به زندان رجایی شهر کرج بازگردد.

این احضار به طور شفاهی و هنگام تمدید مرخصی همسرش، مهسا امرآبادی به وی ابلاغ شد و داستانی گفت که: یا مسعود باستانی باید در مرخصی باشد یا او و مرخصی هر یک را مشروط به ادامه حبس دیگری کرد.

گزارش مذکور می افزاید: متاسفانه دادستانی تهران این روند را درمورد زوج‌های روزنامه‌نگار و زندانیان سیاسی دیگر مانند بهمن احمدی امویی و ژیلا بنی یعقوب نیز در پیش گرفته که با توجه به انتخابات ریاست جمهوری گذشته و روی کارآمدن قریب‌الوقوع دولت تدبیر و امید، بسیار سوال برانگیز است.

شایان ذکر است که مسعود باستانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری دور دهم بازداشت و به شش سال حبس محکوم شده است. وی از روز بیستم تیرماه در مرخصی به سر می‌برد و همسر روزنامه‌نگارش مهسا امرآبادی نیز که در ۲۲ خرداد ۱۳۹۰، به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق مصاحبه و گزارش از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی مقیسه‌ای به یک سال حبس محکوم شد. و هنوز حکم آزادی وی ابلاغ نشده است، در مرخصی مشروط به ادامه زندان همسرش است.

مطالب مرتبط

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مطالب پربازدید

مقاله