انتقاد ترکیه و روسیه از طرح جدید مجلس نمایندگان آمریکا

کاهش واردات بیشتر نفت از ایران امکان پذیر نیست

ترکیه و  روسیه از مصوبه جدید مجلس نمایندگان آمریکا برای صفر کردن صادرات نفت ایران به شدت انتقاد کردند.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز،  براساس مصوبه جدید مجلس نمایندگان آمریکا، صادرات نفت ایران در مدت یک سال، باید یک میلیون بشکه در روز کاهش یابد. صادرات نفت ایران هم اکنون یک میلیون بشکه در روز است.

یک مقام ارشد دولت ترکیه امروز پنجشنبه گفت که با مصوبه جدید مجلس نمایندگان آمریکا، ترکیه در کاهش واردات نفت خام از ایران با سختی روبه رو خواهد شد.

این مقام ارشد در ترکیه که خواست نامش اعلام نشود اضافه کرد: ترکیه تا آن جایی که امکان پذیر بود واردات نفت خام از ایران را کاهش داد. کاهش بیشتر واردات نفت خام از ایران، ترکیه را به شدت در تنگنا و سختی قرار می دهد.

شرکت پالایش نفت توبراش ترکیه به دنبال تحریم های آمریکا، واردات نفت از ایران را به میزان 40 درصد کاهش داده است. هم اکنون ترکیه روزانه 110 هزار بشکه نفت خام از ایران وارد می کند. ترکیه برای جایگزینی نفت ایران، واردات نفت از عربستان سعودی، لیبی و عراق را افزایش داد.

معاون وزیر خارجه روسیه هم با انتقاد از تحریم های جدید آمریکا علیه صادرات نفت ایران گفت: این اقدام کمکی به حل اختلافات درباره برنامه هسته ای ایران نمی کند.

جنادی جاتیلوف افزود: هدف از تحریم های بیشتر، خفه کردن اقتصادی ایران و نه حل مشکل منع گسترش سلاح هسته ای است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله