با مصاحبه های زنجیره ای

تلاش محافظه کاران برای لغو سفر جک استراو آغاز شد

سایت دیگربان خبر داده است رسانه‌های وابسته به سپاه پاسداران تلاش‌ها به منظور لغو حضور احتمالی جک استراو٬ وزیر پیشین امور خارجه بریتانیا در مراسم تحلیف حسن روحانی را آغاز کرد.

مرتضی بانک٬ مشاور آقای روحانی روز گذشته در گفتگو با خبرگزاری فارس از احتمال حضور استراو در این مراسم خبر داده است.

یک روز پس از انتشار این خبر٬ خبرگزاری فارس با انتشار گفتگو‌هایی با چند نماینده مجلس تلاش‌ها برای لغو سفر وزیر پیشین امور خارجه بریتانیا به ایران را آغاز کرده است.

مجتبی ذوالنور٬ مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در گفتگو با این خبرگزاری از استراو به عنوان فردی «بیکار» و «خبیث» یاد کرده که احتمال دارد با سفر به تهران بدنبال «بازگشایی» سفارت بریتانیا باشد.

ذوالنور افزوده که «آمدن جک استراو هیچ اقدام مثبتی برای تعامل با دولت و ملت ما محسوب نمی‌شود بلکه حیله‌ای برای اعمال سیاست هویج است.»

حسین نقوی٬ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز گفته است: «سفر استراو به تهران مشکلی را حل نمی‌کند، چون مشکل {توقف مذاکرات هسته‌ای} در لندن و واشنگتن است.»

منصور حقیقت‌پور٬ نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی مجلس هم اظهار کرده که «اگر آمدن استراو با پای خودش به ایران به منزله این است که می‌خواهند بگویند ما در گذشته اشتباه کردیم، اشکالی ندارد.»

حقیقت‌پور افزوده است: «انگلیسی‌ها دارای پیشینیه بدی در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران هستند و خطاهای بزرگی در رابطه با ملت ایران انجام دادند.»

خبرگزاری «تسنیم» نیز تاکنون دو گفتگو با نمایندگان مجلس در این خصوص منتشر کرده است.

علاء‌الدین بروجردی٬ رئیس کمیسیون امنیت ملی از حضور استراو در ایران به عنوان نشانه‌ای از «تغییر» سیاست‌های بریتاینا در برابر جمهوری اسلامی یاد کرده است.

حسین نجابت٬ رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و بریتانیا هم ابراز تمایل سفر استراو برای سفر به ایران را بی‌ارتباط با «تمایل» بریتانیا برای بازگشایی سفارت خود در تهران ندانسته است.

نجابت خطاب به مقام‌های بریتانیایی گفته اگر خواستار برقراری رابطه با جمهوری اسلامی هستند باید به طور رسمی از نظام و مردم ایران «عذرخواهی» کنند.

خاطرنشان می شود استراو یکی از سرسخت ترین منتقدین سیاست غرب در برابر پرونده هسته ای ایران است. وی غرب را به عدم تمایل برای حل پرونده هسته ای ایران متهم کرده است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله