مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران

وزارت نفت از ترکیبات سرطان‌زا به عنوان افزودنی سوخت استفاده می‌کند

یوسف رشیدی٬ مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد وزارت نفت از از ترکیبات سرطان‌زا به عنوان افزودنی سوخت استفاده می‌کند.

به گزارش دیگربان آقای رشیدی روز سه‌شنبه (۱۸ تیر) به مهر  گفته «پتروشیمی ترکیباتی مانند بنزن، تولوئن و زایلن که سرطانزا هستند تولید می‌کند.»

وی افزوده که «به هیچ عنوان نمی‌توان از چنین ترکیباتی به عنوان سوخت و یا افزودنی بنزین نام برد٬ زیرا بار‌ها متخصصان وزارت بهداشت این ترکیبات سرطان‌زا و برای سلامت مردم خطرات» اعلام کرده‌اند.

رشیدی اظهار کرده است: «شاید افزودن چنین ترکیباتی موجب احتراق بهتر سوخت و بنزین شود٬ اما در تمام دنیا استفاده از آن‌ها به دلیل مشکلاتی که برای سلامت مردم به بار می‌آورد.»

مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران افزوده که «مسئولان وزارت نفت باید به افکار عمومی توضیح دهند که از چه محصولی به عنوان افزودنی به بنزین استفاده می‌شود.»

سرطان در ایران پس از بیماری‌های قلبی و سوانح رانندگی، سومین عامل مرگ و میر محسوب می‌شود.

مرکز تحقیقات سرطان در سال ۱۳۹۰ اعلام کرده سرطان در ایران رشدی ۱۸۱ درصدی داشته و سازمان بهداشت جهانی گزارش کرده ایران دارای بالا‌ترین میزان شیوع سرطان در خاورمیانه است.

از آلودگی هوا٬ کود‌های شیمیایی وارداتی از چین و پارازیت‌ها به عنوان سه عامل اصلی شیوع سرطان در ایران نام برده می‌شود.

۲۴ آذر ماه سال گذشته نیز یحیی رحیم‌صفوی٬ مشاور ارشد آقای خامنه‌ای با «عجیب» توصیف کردن افزایش بیماری‌های صعب‌العلاج در ایران٬ خواستار آغاز تحقیقاتی در این‌باره شده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله