پرونده جدید برای فرزند هاشمی رفسنجانی

فائزه هاشمی به دادگاه می رود

وکيل فائزه هاشمي گفت: تاریخ رسیدگی به پرونده موکلم ابلاغ شده که اين دادگاه طي 16 مرداد ماه سال جاري در شعبه 15 دادگاه انقلاب برگزار خواهد شد.

“غلامعلي رياحي” در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران، در رابطه با پرونده فائزه هاشمي در زمان حبس در زندان و اتهام اخلال در امنيت عمومي، گفت:  تاریخ رسیدگی به پرونده موکلم ابلاغ شده است که اين دادگاه در تاريخ 16 مرداد سال جاري برگزار خواهد شد.

خاطرنشان می شود فائزه هاشمی سال گذشته از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به شش ماه حبس و پنج سال محرومیت از فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی محکوم شد که در اول مهرماه سال جاری حکمش اجرا شد.

اما فائزه هاشمي طي دوران سپري كردن حبس خود در اوين به اتهام ديگري محكوم شد كه قرار است طي مردادماه سال جاري به اتهام وي رسيدگي شود.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است