حسن روحانی در دیدار با مدیران رسانه ها:

رسانه انتظار مردم را بیان کند

رئیس جمهور منتخب با تاکید بر این که رسانه ها در دوران انتخابات صحنه انتخابات را برای حضور مردم آماده کرده اند و نقش رسانه ها در این باره بسیار ارزشمند بود، گفت: در دولت آینده بنای ما بر این است که ارتباط دولت و رسانه ها ارتباطی دوسویه باشد یعنی رسانه ها برای پیشبرد اهداف مدنظر مردم، نظام و دولت به دولت کمک کنند.

به گزارش مهر، دکتر حسن روحانی در نشست هم اندیشی مدیران رسانه های داخلی، اظهار کرد: رسانه ها در طول انتخابات زمینه را برای انتخاباتی سزاوار و متناسب با شان ملت بزرگ ایران فراهم کردند و بعد از انتخابات نیز رسالت خود را ایفا می کنند.

وی با تشکر از حضور مدیران رسانه های داخلی در این نشست و با عذرخواهی از وقت کمی که برای حضور در جمع این مدیران دارد، گفت: فرصت دیگری را برای جلسه با اصحاب رسانه اختصاص خواهیم داد، زیرا نشست های این چنینی را لازم و آن را فرصت می دانیم.

رئیس جمهور منتخب افزود: در دولت آینده بنای ما بر این است که ارتباط دولت و رسانه ها ارتباطی دوسویه باشد یعنی رسانه ها برای پیشبرد اهداف مدنظر مردم، نظام و دولت به دولت کمک کنند و از طرفی دیدگاه ها و انتظارات مردم را به دولت منعکس کنند.

روحانی گفت: انتظار دولت این نیست که رسانه یکسویه عمل کند بلکه رسانه باید آنچه را که انتظار مردم است بیان کند و البته در شرایط فعلی که احزاب ما آنچنان فعال نیستند بخشی از بار احزاب بر دوش رسانه هاست.

وی افزود: مردم انتظارات بر حق و نظرات قابل ملاحظه ای دارند که انعکاس انتظارات و مشکلات مردم و همچنین نقد دلسوزانه از وظایف رسانه هاست.

روحانی با اشاره به اینکه دولت هم بی نقص نیست، گفت: در واقع رسانه ها نوعی نظارت دائمی بر کار حکومت و دستگاه های اجرایی دارند و این نقد برای دولت و کشور حتما مفید خواهد بود و در دستیابی به اهداف عالی مدنظر نظام و مردم و همچنین تحقق مطالبات مطرح شده در انتخابات کمک خواهد کرد. ارتباط خوبی میان دولت و رسانه ها در دولت یازدهم خواهد بود البته ارتباط ما دوسویه خواهد بود.

نشست هم اندیشی مدیران رسانه های داخلی با همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد و در آن تعدادی از مدیران مسئول خبرگزاری ها و روزنامه های داخلی دیدگاه های خود را مطرح و انتظارات خود را از دولت یازدهم بیان کردند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله