شیرین عبادی در نامه ای به احمد شهید در خصوص حمله سایبری هکرها به سایت های خبری:

دولت ایران را به لزوم احترام به آزادی بیان متوجه کنید

شیرین عبادی، رییس کانون مدافعان حقوق بشر و برنده نوبل صلح در سال ۲۰۰۳ در پی حمله سایبری هکرها به وب سایت هایی که نظام جمهوری اسلامی ایران مخالف آنها است، در نامه ای به احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، به این مقام سازمان ملل متحد توضیحاتی را ارائه کرد.

خانم عبادی در نامه خود به آقای شهید همچنین با اشاره به چندین مرحله حمله سایبری هکرها به سایت “کانون مدافعان حقوق بشر”، از این مقام سازمان ملل خواست تا دولت ایران را به لزوم احترام به آزادی بیان، متوجه کند.

رونوشت نامه رییس کانون مدافعان حقوق بشر برای “دفتر ناوی پیلای، کمیساریای عالی‌ حقوق بشر”، “گزارشگر ویژه آزادی بیان”، سازمان “گزارشگران بدون مرز” و فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر نیز ارسال شده است.

به گزارش سایت کانون مدافعان حقوق بشر، متن نامه شیرین عبادی به احمد شهید که در تاریخ نهم تیر ماه 1392 ارسال شده، به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر احمد شهید

گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران

پیرو گزارش های قبلی در زمینه ایجاد محدودیت برای اطلاع رسانی توسط مأموران امنیتی جمهوری اسلامی ایران، به اطلاع می رساند که وب سایت “کانون مدافعان حقوق بشر” که انتشار دهنده خلاصه ای از وضعیت حقوق بشر در ایران است، پس از چندین مرحله حمله سایبری هکرها، نه تنها امکان دسترسی به این وب سایت از دست رفته است بلکه متاسفانه امکان دسترسی به اطلاعات سایت نیز مقدور نیست.

سایت “کانون مدافعان حقوق بشر” به آدرس  http://www.humanrights-ir.org/ از سال ها قبل به انتشار اخبار و گزارش های مربوط به وضعیت حقوق بشر در ایران مبادرت کرده است؛ که از آن جمله می توان به انتشار گزارش ماهانه از وضعیت حقوق بشر در ایران در اول هر ماه، اشاره کرد.

اما از مدتی پیش، سایت کانون مدافعان حقوق بشر به همراه سایر سایت های فارسی زبان که نظام جمهوری اسلامی ایران با آنان موافق نیست، با شدت حمله گروهی که خود را “جهاد گمنام مجازی” می نامید، مواجه شد که هر بار با کمک مسئولان فنی، رفع مشکل و به وظیفه اطلاع رسانی خود عمل کرد. اما متاسفانه تکرار این عمل در کار سایت کانون مدافعان حقوق بشر اخلال ایجاد کرده است.

نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران از سال ها پیش با تشکیل پرونده های امنیتی برای اعضا و همکاران “کانون مدافعان حقوق بشر” تلاش کرده اند تا مانع از فعالیت های حقوق بشری آنان شوند. پلمپ دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در سال 1387 و صدور احکام سنگین زندان توسط دادگاه های انقلاب برای اکثر اعضا و همکاران کانون مدافعان حقوق بشر، در این راستا ارزیابی می شوند. در حال حاضر آقایان عبدالفتاح سلطانی و سید محمد سیف زاده، دو تن از اعضای شورای عالی نظارت این سازمان مردم نهاد در زندان به سر می برند.

بنابراین با اعلام مراتب فوق و از آنجا که این اقدام ناشی از دستور مقامات امنیتی جمهوری اسلامی ایران است، مستدعی است با درج این نامه در پرونده دولت جمهوری اسلامی ایران به هر شیوه ای که مقتضی می دانید این دولت را به لزوم احترام به آزادی بیان که با الحاق به کنواسیون بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مکلف به رعایت آن است، متوجه کنید.

شیرین عبادی

رییس کانون مدافعان حقوق بشر و برنده نوبل صلح در سال ۲۰۰۳

نهم تیر ماه 1392

رونوشت:

دفتر خانم ناوی پیلای، کمیساریای عالی‌ حقوق بشر

گزارشگر ویژه آزادی بیان

گزارش گران بدون مرز

فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله