دکتر ابراهیم یزدی در انتخابات شرکت کرد

اگر ویژگی های رئیس جمهور اصلح را بگویم شورای نگهبان رد می کند

دکتر ابراهیم یزدی دبیرکل نهضت آزادی ایران  دقایقی پیش برای شرکت در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به حسینیه ارشاد آمد.

به گزارش آفتاب دکتر  یزدی در حالی که در صف طویل برای شرکت در انتخابات ایستاده بود در جمع خبرنگاران در این باره که تحلیل شما از آینده انتخابات چیست و آیا فکر می کنید که انتخابات به دور دوم کشیده می شود گفت: من به اندازه کافی در دانشگاه اوین کرسی های تکمیلی گذرانده ام.

وی در پاسخ به این سوال که برای چه منظوری در انتخابات حضور یافته اید گفت: رای دادن یک تکلیف ملی است و از حقی که خدا به من داده استفاده می کنم.

دکتر یزدی در پاسخ به این سوال که رئیس جمهور اصلح باید چه ویژگی هایی داشته باشد گفت: اگر هم من بگویم شورای نگهبان رد می کند.

وی خاطر نشان کرد: حضور در این انتخابات انتخاب بین بد و بدتر است آدمی زاد هزار و یک عیب دارد و این انتخاب بین بد و بدتر است.

به گزارش مهر، وی در پاسخ به سوال دیگری درباره این که شما جزء تحریمی های انتخابات نبوده اید گفت: مگر ما مفتی هستیم که فتوا بدهیم انتخابات را تحریم کنیم نهایتا می توانیم بگوییم ما شرکت نمی کنیم.

وی افزود: حضور در انتخابات وظیفه ملی من است.

دکتر یزدی در این باره که توقع شما از رئیس جمهور چیست گفت: باید با مردم صادق باشد.

وی خطاب به خبرنگار ایرنا گفت: در دوره قبلی در همین حسینه ارشاد برای شرکت در انتخابات حضور یافتم و خبرنگار ایرنا در مصاحبه با من ساعت 8 نوشت که انتخابات تقلبی است. من آن قدر شعور سیاسی دارم که ساعت 8 صبح چنین حرفی را نزنم.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله