داریوش قنبری برای انتخابات میان دوره ای مجلس رد صلاحیت شد

ائتلاف خواهی مردم از روحانی و عارف

 محمدرضا عارف كانديداي رياست جمهوري روز چهارشنبه در مسجد جامع ايلام سخنراني كرد.

بنا به گزارش سایت ملی – مذهبی حاضرين با شعار “روحاني ، عارف – ائتلاف ، ائتلاف ” و ” ائتلاف، ائتلاف – رمز پيروزي ما ” از این نامزد اصلاح طلب خواستند كه با نامزد دیگر یعنی آقای روحاني به ائتلاف برسد.

بنا به همین گزارش تعدادي نيز با در دست داشتن پلاكاردهايي با عنوان ” ائتلاف” در مسجد حضور داشتند. اما محمدرضا عارف هيچ واكنشي به اين شعار ها نشان نداد. در ضمن ستاد آقای عارف در ايلام نيز تأكيد داشتند شعاری در خصوص ائتلاف داده نشود.

هم چنين يكي از حاضرين از عارف خواست كه در خصوص وضعيت موسوي و كروبي موضع گيري كند . آقای عارف ضمن تأكيد بر لزوم رفع حصر اقايان موسوي و كروبي، عنوان كرد كه در دولتش از تمام توان خود در جهت رفع حصر آنها بهره خواهد گرفت . در این هنگام حاضرين با شعار ” ياور در حصر ما- ازاد بايد گردد” از اين گفته عارف حمايت كردند.

شایان ذکر است داريوش قنبري نماينده سابق مجلس و سخنگوي فراكسيون اصلاح طلبان كه در انتخابات ميان دوره اي مجلس ايلام نامزد شده بود رد صلاحيت شد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله