مجید انصاری:

چگونه ممکن است صلاحیت شناسنامه انقلاب تایید نشود؟

مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و فعال سیاسی از «اقدامات رسانه‌های افراطی علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی» انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا در نمابر ارسالی از سوی این عضو مجمع روحانیون مبارز، آمده است: متاسفانه جنگ روانی علیه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی از سوی برخی سایت‌ها و خبرگزاری‌های جریان‌های افراطی به طور روزافزون در حال انجام است و این اقدام بر خلاف تحقق مسیر حماسه سیاسی است.

این فعال سیاسی افزوده است: حجم وسیعی از اخبار و اطلاعات مجعول و نادرست درخصوص رد صلاحیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در حالی (منتشر می‌شود) که هنوز شورای محترم نگهبان نظر رسمی خود را اعلام نکرده و گمانه‌زنی‌های منفی از سوی جریان‌های افراطی موجب مغشوش‌شدن فضای بانشاط و حماسی انتخابات شده است.

مجید انصاری همچنین گفته است: چگونه ممکن است صلاحیت شخصیتی که بحق شناسنامه انقلاب را دارد مورد تایید واقع نشود. البته (انتشار) دروغ و شایعات دیگری نیز از سوی کانون‌های تخریبی در مورد ایشان همچنان ادامه دارد (اما) مردم فکور و هوشیار ایران، خود مراقب اوضاع هستند.

وی در پایان آورده است: تخریب‌گران فضا باید بدانند این‌گونه بداخلاقی‌های سیاسی به زیان خود آنان و موجب انسجام هرچه بیشتری مردمی خواهد بود که با هوشیاری و تعهد فضای انتخابات را رصد می‌کنند و با تصمیم و رای خود خط بطلانی بر همه تحرک‌های غیراخلاقی خواهند کشید.»

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله