تداوم تاثیر تحریم ها

چینی ها هم کشتی های ایرانی را بیمه نمی کنند

بیمه‌گر اصلی چین اعلام کرد که در راستای تحریم‌های غرب علیه نفت ایران از ماه ژوئیه ارائه خدمات بیمه به تانکرهای حامل نفت ایران را متوقف خواهد کرد.

به گزارش  آفتاباین نخستین مجموعه بیمه در چین است که از قطع همکاری خود با کشتی‌های حامل نفت ایران خبر می‌دهد.

دو مقام رسمی مجموعه بیمه «پی اند آی کلاب» چین روز پنجشنبه در گفت‌و گو با خبرگزاری رویترز تأیید کرده‌اند که این شرکت عظیم ارائه دهنده خدمات بیمه که بیش از هزار کشتی متعلق به شرکت‌های عمده حمل و نقل دریایی در چین را تحت پوشش خود دارد، قصد دارد از ماه ژوئیه از ارائه خدمات به کشتی‌های حامل نفت ایران خودداری کند.

یکی از مقام‌های این مجموعه به رویترز گفته است که بسیاری از کشتی‌هایی که نفت ایران را جا به جا می‌کنند می‌خواهند تحت پوشش بیمه این مجموعه باشند اما با توجه به مقررات تحریمی ایالات متحده و اتحادیه اروپا، «پی اند آی کلاب» چین از ماه ژوئیه از ارائه خدمات بیمه به این کشتیرانی‌ها خودداری خواهد کرد.

این مقام آگاه با تأکید بر این‌که «پی اند آی کلاب این ریسک را متحمل نخواهد شد« گفت که این مجموعه بیمه‌گذار از شرکت‌های بیمه زیر مجموعه خود خواسته ‌است تا از ارائه خدمات بیمه به کشتی‌های حامل نفت ایران خودداری کنند و یا اگر قصد چنین اقدامی را دارد، عواقب آن را در نظر داشته باشند.»

به گزارش خبرگزاری‌ها، از آغاز ماه ژوئیه طبق تحریم‌های اتحادیه اروپا، شرکت‌های بیمه‌ای که به نفت‌کش‌های حامل نفت ایران خدمات بیمه ارائه دهند در فهرست سیاه این اتحادیه قرار می‌گیرند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله