پس از تحمل یک سال زندان در دهمین بازداشت پس از انقلاب

محمود دردکشان از نزدیکان بیت آیت الله منتظری آزاد شد

محمود دردکشان آزاد شد.

بنا به گزارش رسیده به سایت ملی – مذهبی،  محمود دردکشان از نزدیکان بیت آیت الله منتظری، پس از تحمل یک سال زندان آزاد شد.

آقای دردکشان که در سی و چهار سال گذشته ده بار از سوی نهادهای امنیتی و دستگاه قضایی ایران احضار و بازداشت شده است، یک سال پیش به خاطر برگزاری مراسم سالگرد آیت الله منتظری، از سوی دادگاه ویژه روحانیت قم حکم یک سال زندان دریافت کرد.

طبق این گزارش محمود دردکشان که از فعالین سیاسی – مذهبی و همراهان محمد منتظری و داوود کریمی است، در سه دهه گذشته بارها احضار و بازداشت شده است. او که از اعضای بنیانگذار مسجد الحجت اصفهان ​ که بیش از یک صد شهید در راه دفاع از میهن داده است،​ به شمار می آید، نخستین بار در اوایل دهه ۶۰ به مدت دو هفته بازداشت شد.

دردکشان دومین بار در سال ۱۳۷۱ به همراه سردار حاج داوود کریمی و ده نفر دیگر از فرمانده هان جنگ به اتهام ترویج سیاسی آیت الله منتظری بازداشت و به چهار سال زندان محکوم شد که ۱۰ ماه ابتدایی این دوره از زندان را در انفرادی در زندان توحید بسر برده است. درست یک سال پس از آزادی از زندان در سال ۷۵، در حمله نیروهای امنیتی به بیت آیت الله منتظری که منجر به حصر خانگی بیش از ۵ سال آیت الله منتظری شد در ۲۹ دی ماه سال ۱۳۷۶ مجددا دستگیر و زندانی شد.

 این فعال سیاسی – مذهبی که تاسیس سپاه پاسداران استان های سیستان و بلوچستان و اصفهان را نیز در کارنامه فعالیت های خود دارد، در سال ۷۸ برای چهارمین بار در فرودگاه اصفهان بازداشت شد. در مهر ماه ۸۰ و برای پنجمین بار همزمان با سفر آقای خامنه ای به استان اصفهان بازداشت و به تهران منتقل شد. دستگاه قضایی بدون هیچ اتهامی این فعال سیاسی و مذهبی را به مدت پنج ماه در بازداشت نگه داشت. او در سال ۸۷ نیز به اتهام ایراد سخنرانی در شرایطی که به حکم دستگاه قضایی از سخنرانی و حضور در تجمعات منع شده بود، بازداشت شد و ۱۳ روز در بازداشتگاه ماند.

 در دی ماه ۱۳۸۸ و همزمان با درگذشت آیت الله منتظری، محمود دردکشان برای هفتمین بار در خیابان توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب شتم قرار گرفت و بازداشت شد که پس از تحمل ۵۵ روز زندان آزاد شد. دادگاه ویژه روحانیت قم پس از آزادی او در سال ۸۸، به محرومیت پنج ساله او از اقامت و تردد در استان اصفهان و دو سال زندان تعلیقی حکم داد. پس از گذشت دو دهه از زندان سال ۷۱ مامورین امنیتی در سال ۹۰ طی تماس تلفنی برای عودت وسایلش با وی تماس گرفتند که پس از مراجعه، او را به بازداشتگاه بردند که با پیگیری اعضای خانواده اش سریعاً آزاد شد.

 در دی ماه سال ۹۰ نیز با ورود نیروهای اطلاعات قم به منزل او و تفتیش منزلش دوباره باز داشت شد. سال گذشته نیز در آخرین روز اردیبهشت ماه این فعال سیاسی از سوی دادگاه ویژه روحانیت قم برای تحمل یک سال زندان احضار و به زندان منتقل شد.

 او پس از تحمل یک سال زندان در حالی آزاد شده است که همچنان به حکم دستگاه قضایی از تردد به زادگاهش و استان اصفهان منع شده و حق سخنرانی و حضور در تجمعات سیاسی و مذهبی را ندارد.

مطالب مرتبط

شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس بازگرداند

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت ایرادهای اصلی شامل ابهام در تعریف «دولت‌های متخاصم» و «گروه‌های متخاصم» و همچنین مفاهیمی مانند «ایجاد تفرقه» و «خدشه به امنیت ملی» در جرم‌انگاری‌ها است

کارزار خواستار لغو فوری تمامی احکام اعدام در ایران شد

زندانیان مخالف حکم اعدام به سرکوب زنان بلوچ، جوانان و زندانیان دوتابعیتی اعتراض کرده و خواهان روشن شدن وضعیت زندانیان سیاسی منتقل‌شده از زندان اوین به زندان‌های قرچک و تهران بزرگ شدند.

وزیر خارجه ایران می گوید که در آستانه گشایشی تاریخی بودیم که اسرائیل حمله کرد

در حالی که سرنوشت دور بعدی مذاکرات اتمی ایران و آمریکا همچنان نامعلوم است عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی می‌گوید، این دو کشور بعد از پنج دور مذاکره در آستانه "گشایشی تاریخی" بودند که حمله اسرائيل آن را بر باد داد.

مطالب پربازدید

مقاله