علی اکبر ولایتی:

اگر هاشمی بیاید انصراف نمی دهم

نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری گفت: نظر ما این است که همه اصولگرایان در نهایت به یک نامزد برسند؛ مذاکراتی هم با علما و بزرگان صورت می‌گیرد تا بتوانیم به کاندیدای اصلح برسیم.

به گزارش  فارس از قم، علی اکبر ولایتی چهارشنبه شب در جمع طلاب و فضلای قمی حوزه علمیه در حسینیه آیت‌الله مرعشی در پاسخ به سوال یکی از روحانیون مبنی بر عضویتش در ائتلاف سه‌گانه اظهار کرد: در حال حاضر تعداد کاندیداها زیاد هستند بنابراین با هدف جلوگیری از تک‌روی ائتلاف‌هایی تشکیل شده و ما سه نفر هم از ابتدا این تعداد نبودیم بلکه مذاکراتی صورت گرفته و ما انتخاب شدیم و باز هم جلساتی خواهیم داشت تا در نهایت یک نفر انتخاب شود.

سوال دیگری که از ولایتی شد در مورد کناره‌گیری‌اش در صورت ورود هاشمی به انتخابات بود که وی در جواب گفت: این کار را نمی‌کنم.

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری در جواب سوال دیگری خاطرنشان کرد: مردم باید این فرصت را داشته باشند که مناظره‌ها را ببینند و نظرات را بشنوند و قدرت تشخیص پیدا کنند.

وی در خصوص برنامه‌های خود برای رفع مشکلات کنونی اقتصاد کشور عنوان داشت: مشکلات اقتصادی با توجه به شدت و میزان آسیب‌رسانی باید اولویت‌بندی شوند؛ معیشت، بیکاری، تورم و گرانی از جمله مسائل دارای اولویت هستند زیرا مردم نیازمند ثبات در قیمت‌ها و نرخ متناسب با درآمدشان هستند و دولت می‌تواند این امر را کنترل کند زیرا شرایط کنونی از زمان جنگ بدتر نیست.

ولایتی ادامه داد: در زمان جنگ تنها با چند میلیارد دلار کشور اداره می‌شد زیرا اولویت‌بندی خوبی وجود داشت؛ امروز بخشی از یارانه‌ها باید صرف کمک به تولید بشود تا کارخانه‌ها تعطیل نشوند و اگر این کار صورت می‌گرفت معیشت افراد تامین می‌شد و تورم کاهش می‌یافت.

سوال دیگری که از ولایتی شد در مورد ساکتین فتنه بود و او در جواب گفت: هر کس خلاف نظری که رهبر معظم انقلاب در سال 88 و طی خطبه‌های نماز جمعه بیان فرمودند رفتار کند در فتنه شریک بوده یا اگر موضع نگرفته ساکت است و این امتحان بزرگی بود که برخی در آن مردود شدند؛ باید مراقب باشیم که برخی عیوب خود را زیر این پوشش پنهان نکنند.

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری عنوان داشت: من و حداد عادل صریح‌ترین موضع را در مقابل فتنه اتخاذ کردیم؛ نکته اساسی این است که در مقابل جریان انحرافی هم باید موضع‌گیری صحیح داشت و کسانی که در مقابل انحراف هر نوع سکوتی دارند مانند افرادی هستند که در فتنه جزو ساکتین بودند.

مطالب مرتبط

شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس بازگرداند

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت ایرادهای اصلی شامل ابهام در تعریف «دولت‌های متخاصم» و «گروه‌های متخاصم» و همچنین مفاهیمی مانند «ایجاد تفرقه» و «خدشه به امنیت ملی» در جرم‌انگاری‌ها است

کارزار خواستار لغو فوری تمامی احکام اعدام در ایران شد

زندانیان مخالف حکم اعدام به سرکوب زنان بلوچ، جوانان و زندانیان دوتابعیتی اعتراض کرده و خواهان روشن شدن وضعیت زندانیان سیاسی منتقل‌شده از زندان اوین به زندان‌های قرچک و تهران بزرگ شدند.

وزیر خارجه ایران می گوید که در آستانه گشایشی تاریخی بودیم که اسرائیل حمله کرد

در حالی که سرنوشت دور بعدی مذاکرات اتمی ایران و آمریکا همچنان نامعلوم است عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی می‌گوید، این دو کشور بعد از پنج دور مذاکره در آستانه "گشایشی تاریخی" بودند که حمله اسرائيل آن را بر باد داد.

مطالب پربازدید

مقاله