سایت کلمه خبر داده است اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام طی تماس با خانواده مهدی خزعلی خواستار پایان دادن اعتصاب غذای وی شد.
به گزارش این سایت خبری ، پس از درخواست شخصیت های مختلف طی هفته های گذشته از مهدی خزعلی برای پایان دادن به اعتصاب غذا – هاشمی رفسنجانی نیز طی تماسی با خانواده این زندانی سیاسی ضمن اظهار تاسف درخصوص بازداشت وی از خانواده خزعلی درخواست کرد تا پیامش را به آقای خزعلی برسانند و از وی بخواهند که به اعتصاب غذای خود پایان دهد.
مهدی خزعلی که بیش از صد روز است در اعتصاب غذا به سر می برد، هفته گذشته ، برای چند دقیقه و به احترام مادرش که به ملاقات او در زندان اوین رفته بود اعتصابش را شکست. اما پس از آن اعلام کرد که همچنان به بازداشت غیر قانونی خود اعتراض داشته و تن به این ظلم نخواهد داد و تا محقق نشدن حق قانونی اش به اعتصاب غذا ادامه خواهد داد.
متن پیام رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام به شرح زیر است:
سلام من را به دکتر مهدی خزعلی برسانید و از ایشان بخواهید که به اعتصاب خود پایان دهند.
به آقای خزعلی بگویید؛ آنچه بیشتر مد نظر شما بود که صدای شما به مسئولین و مردم رسیده شود محقق شده است لذا از شما خصوصاً به لحاظ شرعی که بر این نکته تاکید فراوان دارم میخواهم که به اعتصاب غذای خود پایان دهید.