پنج شنبه شانزدهم خرداد ماه برگزار می شود

نمایشگاهی از آثار نقاشی میرحسین موسوی در فرهنگستان هنر آلمان

نمایشگاهی از آثار نقاشی میرحسین موسوی، در فرهنگستان هنر آلمان، برگزار می شود.

به گزارش کلمه، پنج شنبه شانزدهم خرداد ماه امسال نمایشگاهی از برگزیده ی آثار نقاشی میرحسین موسوی، نقاش و معمارِ سیاستمدار که این روزها به همراه همسرش زهرا رهنورد در حصر غیر قانونی به سر می برند در فرهنگستان هنر آلمان افتتاح خواهد شد.

در بروشور این نمایشگاه آمده است که رییس سابق فرهنگستان هنر ایران به همراه همسرش، مجسمه ساز و استاد دانشگاه، زهرا رهنورد، از سال ۱۳۸۹/ ۲۰۱۱ تاکنون در تهران در حصر خانگی بسر می برند و از هرگونه ارتباط با دنیای خارج محرومند و انجام فعالیت های هنری و برگزاری نمایشگاه برای آنها غیرممکن است.

بر اساس این گزارش در چهل و نهمین گفتگوی آکادمی هنر و حقوق بشر در ایران که در میدان پاریس شهر برلین ساعت ۶ بعدازظهر روز ۱۶ خرداد/ ششم ژوئن برگزار خواهد شد، کلاوس اشتِگ با اردشیر امیرارجمند و شیرین عبادی برنده جایزه صلح نوبل در مورد وضعیت این هنرمند دربند و رئیس سابق فرهنگستان هنر ایران به گفتگو می نشیند.

تعدادی از آثار انتخاب شده ی میرحسین موسوی تا روز ۲۳ ماه ژوئن در آکادمی هنر آلمان در میدان پاریس شماره ۴ برای بازدید عموم به معرض نمایش گذاشته می شود.

میرحسین، دانش آموخته ی دانشکده‌ی معماری دانشگاه ملی، نقاش تالار قند ریز، معمار مزار شهیدان هفت تیر و رواق هنر، معمار کانون توحید تهران و فرهنگستان هنر که به ۱۹ ستون با نماد بسم الله الرحمن الرحیم طراحی شد، با قلموی سبزی که هنوز طرح زندگی می زند، حتی در حصر نیز می تواند دعوت کند که جنبش سبز را زندگی کنیم.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله