رئیس جمهور امریکا:

هنوز نمی‌دانیم انفجارهای بوستون کار کیست

رئیس‌جمهور آمریکا با حضور در نشست خبری گفت هنوز مشخص نیست که چه فرد یا گروهی انفجارهای «بوستون» را انجام داده و لازم است تا تحقیقات در این مورد ادامه یابد.

«باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید دستگاه‌های اطلاعاتی این کشور هنوز نمی‌دانند چه فرد یا گروهی انفجارهای مرگبار شهر «بوستون» را انجام داده‌اند. با این حال اوباما به آمریکایی‌ها وعده داد مسئولان این انفجارها را شناسایی کند.

ساعتی قبل دو انفجار شهر بوستون آمریکا را به لرزه درآورد. این انفجارها در جریان مسابقه دو ماراتنی رخ داد که چند هزار شرکت‌ کننده داشت. بر اثر این انفجارها حداقل 2 نفر کشته و بیش از 10 نفر نیز زخمی شدند.

اوباما در نشست خبری که در مورد این انفجارها ترتیب داد، گفت سرتاسر آمریکا در وضعیت آماده‌باش قرار می‌گیرد تا مشخص شود چه فرد یا گروهی مسئول این انفجارها بوده است.

رئیس «اف‌بی‌آی»، سران کنگره از دو حزب دموکرات و جمهوری ‌خواه و فرماندار «ماساچوست» از جمله مقاماتی هستند که رئیس‌جمهور آمریکا با آن‌ها در تماس بوده است.

وی وعده داد تحقیقات در مورد انفجارهای بوستون «سریع و حرفه‌ای» انجام شود. اوباما افزود که هنوز مشخص نیست چه کسی و با چه انگیزه‌ای دست به این حملات زده است.

رئیس‌جمهور آمریکا از مردم این کشور خواست تا جمع‌آوری اطلاعات بیشتر در این مورد، صبر کنند و از نتیجه‌گیری و قضاوت زودهنگام در این مورد خودداری کنند. وی گفت افرادی که در این انفجار دست داشته‌اند، نهایتا شناسایی و محاکمه می‌شوند.

اما نکته‌ای که رسانه‌های آمریکایی هم به آن اشاره کردند، عدم استفاده اوباما از لفظ «تروریستی» برای این انفجارها بود. هرچند که اف‌بی‌آی رسما این انفجارها را حملات تروریستی اعلام کرده است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است