میراث فرهنگی گیلان:

آتش‌سوزی بازار ماسوله عمدی بود

یک مقام مسئول در اداره‌کل میراث فرهنگی و گردشگری استان گیلان از تعمدی بودن حادثه‌ آتش‌سوزی در بازار تاریخی ماسوله خبر داد.

محمد تقی شعبانی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: عمدی بودن حادثه‌ آتش‌سوزی در بخشی از بازار تاریخی ماسوله، بنابر گزارش کارشناسی مسئولان آشکار است و بررسی‌های لازم درباره‌ی مظنونان از سوی نهادهای ذیربط در دستور کار قرار دارد.

مسئول امور فرهنگی و ارتباطات اداره‌کل میراث فرهنگی و گردشگری استان گیلان ادامه داد: بازار ماسوله مجموعه‌ای بالغ بر 120 واحد است که در این آتش‌سوزی ناگوار،‌ 3 واحد شخصی شامل بخشی از بنای «حاجی فیض»،‌ یک واحد تجاری نوساز و یک سازه‌ موقت طعمه‌ی حریق شدند که کارکنان و مسئولان پایگاه و یگان حافظت میراث فرهنگی ماسوله از همان ابتدای آتش‌سوزی، با همکاری اهالی منطقه همه‌ تلاش خود را برای مهار کردن آتش‌سوزی صرف کردند.

وی افزود: با توجه به ریخت‌بندی منحصر به فرد معماری و شهرسازی در این شهر تاریخی، بهره‌گیری از شیوه‌های متداول اطفای حریق امکان‌پذیر نیست و اداره‌کل مدیریت بحران استان نیز برنامه‌ریزی لازم را برای مواجه با موارد مشابه در دستور کار دارد

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله